Skocz do zawartości
vr6

Zachęciłem żona do zdrady i co dalej?

Rekomendowane odpowiedzi

Myślę, że jeżeli dobrze się znają to widać. U mnie wydaje mi się, że moja Pani chce tego. Rozmawiamy, pytam często...nie wiem, może się mylę....???

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

od "chcenia" do realizacji daleka droga....jak od zaręczyn do ślubu ;)

(tak mi się sarkastycznie pomyślało :P)

szukanie bardzo czasochłonne zdecydowanie, nawet jak się wie kogo się szuka..

a potem jeszcze trzeba się spotkać i zweryfikować czy to aby na pewno to...bo musi coś "zaiskrzyć" by było satysfakcjonująco dla żony (przecież musi zrobić to dla siebie by miało to sens i nie popsuło waszych relacji...znaczy tak mi się wydaje jako kobiecie)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

przecież musi zrobić to dla siebie by miało to sens i nie popsuło waszych relacji...znaczy tak mi się wydaje jako kobiecie)

Mi też się tak wydaje, jako mężczyźnie.
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Monty!

Nigdy w życiu nie kierowałem sie zasadą " po trupach.." zapewniam że tak nie jest. Chociaż dałeś mi troche do myślenia.

Moja żona chce tego, tylko ubolewa że pracuje w takiej pracy i mieszkamy w średniej wielkości mieśćie, ze poprostu ciężko o kogoś zaufanego.

Fakt to ja ją na to nakierowałem, ale teraz to jakby ona troche zaczęła cisnąć temat.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...