Skocz do zawartości
vr6

Zachęciłem żona do zdrady i co dalej?

Rekomendowane odpowiedzi

W końcu wywalczyłem swoje. Żona chce mnie zdradzać, chce być naraz z dwoma lub nawet więcej. Obudziłem w niej dzikie fantazje. Życie nasze znów nabrało pożądania. Tylko co dalej?

Ona nie chce mieć romansu ani w pracy, ani ze znakjomym ani nawet w naszym mieście.

Myślałem że najtrudniej bedzie ją namówić, a okazuje sie że mam kolejny problem a ja już sie nie moge doczekać:)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żona chce mnie zdradzać, chce być naraz z dwoma lub nawet więcej. Obudziłem w niej dzikie fantazje. Życie nasze znów nabrało pożądania. Tylko co dalej?

Gratuluję!

Co dalej...? A na jakim jesteście etapie, bo może niczego jeszcze nie wywalczyłeś...? Jeśli Twoja żona wolę o zdradzaniu Cię podtrzymuje poza czasem, który spędzacie w łóżku, to być może jesteście na dobrej drodze do urzeczywistnienia potrzeb i fantazji. Jeśli mówi o tym tylko w łóżku, to niekoniecznie musi to oznaczać coś więcej... Ale wszystko zależy od osobowości. Niektórych trzeba popchnąć, innych przytulić, na pozostałych nie napierać. Bardzo indywidualna sprawa.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gratuluję :)

Ja tu nie widzę żadnego problemu. Napiszcie tu, na forum anons w dziale ogłoszeń. Napiszcie czego oczekujecie od potencjalnego kochanka. Aby zdobyć większą popularność, stwórzcie galerię żony i voila - po problemie.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ody!

Jestesmy na etapie, że to ja mam jej kogoś znależć.

Już wywalczyłem bo ją dobrze znam, ona jest gotowa. Już na szczęśćie napierać nie musze.

Luke!

Voila - nareszcie:)  tak też zrobie:)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jestesmy na etapie, że to ja mam jej kogoś znależć. Już wywalczyłem bo ją dobrze znam, ona jest gotowa. Już na szczęśćie napierać nie musze.

No to mocno trzymam kciuki! :) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gratulacje. Nie każdemu się udaje namowić żonę, by została hotką. Szukanie kochanków może być trudne i czasochłonne, ale w końcu kogoś znajdziecie :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem, że znajde. Skoro tak daleko zaszedłem już to zostało mi tylko zaatakować ostatni odcinek:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W końcu wywalczyłem swoje.

Wiesz,co?Odnoszę wrażenie że kierujesz się zasadą:"po trupach do celu"

zostało mi tylko zaatakować ostatni odcinek:)

Twoja żona naprawdę TEGO chce czy robi to tylko bo Cię KOCHA?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...