Skocz do zawartości
Sem.

Latające Cyrki

Rekomendowane odpowiedzi

Wyprawa na Kilimandżaro, jeden z najbardziej lubianych przeze mnie skeczy Pythona.

Wersja przez otwarte drzwi:

I przez zamknięte :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No i jeszcze ten o architektach! Jaki on jest śmieszny ten skecz, śmieszny bezgranicznie :)

- lokatorzy wchodzą tędy... trafiają na pas transmisyjny, który przenosi ich wygodnie wzdłuż fresków w stylu śródziemnomorskim, aż do wirujących noży, ostatni odcinek korytarza jest dźwiękoszczelny, krew spływa tymi rynnami (...)

- proponuje Pan rzeź lokatorów?

- a Panowie mają inne plany? 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A propos wspinaczki

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

k........... pare razy czytalem : Latajace cycki................ co slepemu po oczach i okularach do tego?  :lol:  :lol:  :lol:

A moze jak to glodnemu - chleb na mysli?  :D

Właśnie chciałem to samo napisać! :-) Mało tego, literki wyraźnie się układają w Latające Cyrki, a ja w wyobraźni mam mimo wszystko Latające ..... :-D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A to moje ulubione z filmu "Żywot Briana"

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A to będzie dobrym podsumowaniem tego tematu

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mielonka z mielonką i mielonką. Mniam.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie pamiętam gdzie były krwiożercze króliki - w świętym graalu? proszę o wsparcie merytoryczne :D

Tak, w Świętym Graalu :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnego razu moje dziecię wróciło ze szkoły i mówi:

"Na Historii omawialiśmy Hiszpańską Inkwizycję. Mam chory umysł, bo na samą myśl wyskoczył mi uśmiech na twarzy"

W naszym domu to klasyk:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...