Skocz do zawartości
Sem.

Latające Cyrki

Rekomendowane odpowiedzi

Mój ulubiony jest o tym "jak nam było ciężko" w dzieciństwie :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przed Państwem wywiad z Karlem Gambolputty de von Ausfern Schplenden Schlitter Crass Cren Bon Fried Digger Dingle Dangle Dongle Dungle Burstein von Knacker Thrasher Apple Banger Horowitz Ticolensic Grander Knotty Spelltinkle Grandlich Grumblemeyer Spelter Wasser Kurstlich Himble Eisenbahnwagen Gutenabend Bitte einen Nürnburger Bratwürstel Gespurten mit Weimache Luber Hundsfut Gumeraber Schönendanker Kalbsfleisch Mittleraucher von Hautkopft z Ulm jedynym żyjącym krewnym Johanna Gambolputty de von Ausfern Schplenden Schlitter Crass Cren Bon Fried Digger Dingle Dangle Dongle Dungle Burstein von Knacker Thrasher Apple Banger Horowitz Ticolensic Grander Knotty Spelltinkle Grandlich Grumblemeyer Spelter Wasser Kurstlich Himble Eisenbahnwagen Gutenabend Bitte einen Nürnburger Bratwürstel Gespurten mit Weimache Luber Hundsfut Gumeraber Schönendanker Kalbsfleisch Mittleraucher von Hautkopft z Ulm

Gdyby się zarejestrował na forum, zalecałbym skrócenie Nicka

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O tak kupa śmiechu

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja tak zarzucę trochę "swoim" klimatem :-)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Mała Brytania" też niezła.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

uwaga!

BĘDZIE HEREZJA 

nie przepadam za latającymi cyrkami

(proszę mnie nie bić, nie besztać i nie wyzywać i zdania o mnie nie zmieniać  :poklon: )

ale UWIELBIAM patrzeć na R oglądającego i zwijającego się spazmatycznie przy oglądaniu latających cyrków, jego postawa, machanie członkami, rechoto ryk i cała masa zachowań sprawiają, że lubię gdy odpala te cyrki do oglądania 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

aczkolwiek przyjęło się u nas towarzysko, przy gastroorgiach imprezowych to słynne

"miętowy opłateczek" :lach: oraz umykanie z imprezy bo mam "rzęsisty okres" :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

k........... pare razy czytalem : Latajace cycki................ co slepemu po oczach i okularach do tego?  :lol:  :lol:  :lol:

A moze jak to glodnemu - chleb na mysli?  :D

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...