Skocz do zawartości
bigboy89

Orientalne przyjemności

Rekomendowane odpowiedzi

dla mnie rdzenne azjatki sa tak samo pociagajace jak dmuchana lalka... ich seksualnosc i sukowatosc jest wyuczona a nie naturalna a nie ma nic gorszego jak wrazliwa dziewczynka udajaca zdzire zeby zaspokoic czyjes wyimaginowane przez siebie oczekiwania... bedac w Azji popatrzylem sobie, bo ladne sa, ale nawet nie mialem ochoty podotykac... zreszta uwazam ze do naprawde dobrego seksu jest potrzebnykontekst kulturowy ale to juz moje sapioseksualne zboczenie. Te dziewczyny na zdjeciach to czesto miksy wychowane juz w zachodniej kulturze i to jest juz o wiele mocniej pociagajace polaczenie. Pozdrawiam.

PS. abstrachujac od kanonow piekna 100 razy wolalbym wziac na rece Rybkę niz jakas azjatkę

nikt nikomu niczego nie narzuca, bo o gustach się nie dyskutuje ;)

Mi osobiście bardzo podoba się słowiańska uroda, ale nie we wszystkich przypadkach, jak też nie wszystkie azjatki są w moim typie (pomimo tego, że rozpocząłem ten temat)  :P 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dlatego napisalem " dla mnie" ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pańcio: panowie a może by tak zlocik forumowy w Tajlandii :) ja bym się pisał :-D

Nie za młody jestes ? :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Eeeetam za młody :-D jestem ciekaw świata :) już nawet kiedyś żonie wspominałem że pojadę sam! :-D kropla drąży skałę :-D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Eeeetam za młody :-D jestem ciekaw świata :) już nawet kiedyś żonie wspominałem że pojadę sam! :-D kropla drąży skałę :-D

Myslalem ze tam jeżdżą tylko skandynawscy emeryci panienki w pęczkach kupować :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie tylko panienki. Możecie sobie strzelić Kac Vegas w Bangkoku :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pańcio: panowie a może by tak zlocik forumowy w Tajlandii :) ja bym się pisał :-D

Tylko uważaj, bo możesz być bardzo zaskoczony, jak okaże się, że ta piękna dziewczyna z supercycem, ma też fiuta :lach:

Myslalem ze tam jeżdżą tylko skandynawscy emeryci panienki w pęczkach kupować :D

Cholera,  to chyba jestem skandynawską emerytką :lach: Ale słowo daję, panienek nie kupowałam - ani na pęczki, ani nawet na sztuki, hehe :D

• Lubię 6
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uwielbiam azjatki i szykuje mi się z pewną japonką stpkowe spotkanie. Hotka się zgodziła ale tylko na stópkowe zabawy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...