Skocz do zawartości
femmefatale

taniec z psami...czyli jak lubi Pani ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Wszystko, o czym napisałaś, to dla mnie dobre jest na wyciszenie, zakończenie, uspokojenie rozedrganego ciała. :redevil:

Nie potrzebuję nie wiadomo jakich "rozbiegówek". :P 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie raz zastanawiałam się jak mają inne kobiety...czy takie szybkie "heblowanie" od samego początku którejś naprawdę potrzebne jest do osiągnięcia orgazmu?....

żeby nie było- "heblowanie" jest bardzo podniecające ale u mnie nigdy się nie sprawdziło...."znieczula" mnie

postanowiłam opisać zatem jak lubię ja, co doprowadza mnie do satysfakcjonującego MNIE końca zwanego orgazmem

pierwsze "włożenie"...oocchhh uwielbiam jak wsuwasz tak woooooolno od czubeczka aż po sam koniec...każdy milimetr tej drogi to rozkosz dla mnie :)

iiii zaczynam swój taniec...góraaa....dół...góóóóra...dóóóółłłł...

na początku wolno, zataczając biodrami delikatne kółeczka i rozkoszując się każdą żyłką na twoim penisie (tak, czuję każdą)

i czuję jak z każdą sekundą chcę ciebie więcej i więcej....głębiej i szybciej....

salsaaa!!!

tuż przed orgazmem lubię na chwilę zwolnic, by na finał pochłonąć cie niemal całego swoim wnętrzem!!!!

uwielbiam jak wtedy też jesteś albo tuż przed orgazmem, bo jesteś już twardy jak kamień, że aż mnie boli od tej twardości... albo jak kończysz razem ze mną 

ot taki przepis na świetnego kochanka dla panipies :P

ktoś chętny by ze mną zatańczyć?  :redevil:

Aż gorąco się zrobiło...cudny opis )))))

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Potrafisz niesamowicie podniecić. Jeśli tak zgrabnie operujesz pupcią jak słowem to musi być z Tobą niesamowicie ;-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ostatnio, jako że mam już sporo doświadczeń ze spotkaniami, (głownie bez konsumpcji bo tych było tylko 3 :( ) dochodzę do następujących wniosków :

1. zdecydowanie lubię spontaniczność (przynajmniej taką "pozorowaną")

bardziej kręci mnie jak umawiam się na spotkanie zapoznawcze a kończy się ono w hotelu, umówienie się stricte na seks odbiera mi na niego chęć (każda forma czucia się zobligowaną do czegokolwiek działa na mnie w taki sposób że wywołuje niechęć do zrobienia danej rzeczy)

2. lubię oprawę "imprezową" czyli najpierw jakieś pogawędki przy winku pośród gwaru a nie drętwa kawka :P...tak że samochód radzę zostawić w domu :P

3. nie znoszę długich pogawędek przed spotkaniem- najlepiej konkretna wymiana kilku zdań dotycząca głownie miejsca spotkania ew. wyglądu

fotki oszczędzają nasz wspólny czas więc ich wymiana jest mile widziana ale nie jest to warunek konieczny...jeśli podobasz się kobietom i nigdy nie miałeś problemu z wyrwaniem kogoś z imprezy na seks to mi także się spodobasz ;)

4. nie ma sensu zabawa w umawianie się w tygodniu bo wtedy najprawdopodobniej nie zakończy się to seksem  (ponieważ- patrz pkt. 2 ) choć w niektórych okolicznościach może (wiosna, lato, urlop...itp)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja na przykład lubię szybko wyszukać swojego faceta... Np. Leży sobie na tapczanie podchodzę do niego zrywać spodenki i wskakuje na niego. Ujezdzam go do momentu aż poczuje ciepła sferze w swoim środku nie dając mu chwili wytchnienia... Zdarza mi się to coraz częściej

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ni sie wydaje, ze w tańcu to trzeba sie zgrać ;)

I niektóre deski , hebluje sie powoli, inne szybciej

Jak potrzebujesz finezyjnego i gładkiego wykończenia, to oglądasz deseczkę z każdej strony i patrzysz na układ słoi , żeby " z włosem" heblowane i nie powyrywać zadziorow

Uważasz na sęki , lub nie

Wszystko zależy od deski i stolarza droga Pani

A przede wszystkim, musisz wiedzieć po chuj Ci ta deska ;)

Krótko mówiąc , jaka deska i jej przeznaczenie , takie heblowane

A jak weźmie sie partacz za robotę , to i najlepszy materiał spierdoli ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

przypomniano mi ten temat...po za niezbyt fortunnym wtedy nickiem jest on aktualny w 100% 

aż się podnieciłam czytając to  :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...