Skocz do zawartości
marynarz

Jakoś trzeba zacząć...

Rekomendowane odpowiedzi

No właśnie...coraz bardziej zaczyna mnie interesować klimat cuckold...zarówno jako męża jak i potencjalnego kochanka. I tu rodzą się pytania. Jak delikatnie zacząć przekonywać żonke do zabaw w takim klimacie ew. do swingu z parką. Jakie są Wasze doswiadczenia? Jakieś filmy? Książki? Może jakiś przystojniak się znajdzie, który w porozumieniu ze mną zacząłby korespondować z żonką na mailu i spróbowałby ja poderwać?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Marynarzu - na Twoje pytania znajdziesz częściowe odpowiedzi we wszystkich sąsiednich wątkach. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm...no tak nie do końca :-/ najbardzien zależy mi na opinii kobiet i ich odczuć związanych z takim ukladem. Jak chcialybuscie być wprowadzone w taki układ? Można jakoś podkręcić klimat np. wibratorkiem i bawić sie na początek tak na dwa baciki? Czy to po prostu musi siedzieć w głowie...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

marynarzu, zacznij od poczytania forum. Na prawdę duuuuużo w kwestii zaczynania zostało tu napisane, poczytaj i wyciągnij wnioski. Nikt nie da Ci gotowego przepisu bo nikt ie siedzi w głowie Twojej kobiety, więc to co tu przeczytasz musisz przefiltrować i odpowiednio do Tojej kobiety zastosować.

Pewnie gdzieś to musi siedzieć w głowie kwestia jak to pobudzić żeby zaczęło kiełkować i urosło do realizacji, przeważnie potrzeba czasu cierpliwości i dużo rozmów.

Powodzenia

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro Marynarz to na głęboką wodę.

Powiedz o tym żonie. Najwyżej będą ciche dni.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak delikatnie zacząć przekonywać żonke do zabaw w takim klimacie ew. do swingu z parką

Następny krypto swingers pod przykrywką rogacza.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żaden krypto...a kto pyta nie błądzi. Kręcą mnie takie klimaty, a że są sobie bliskie to można i tak zacząć. Nie rozumiem na jakiej podstawie wyciąga Pani tak daleko idące wnioski. ..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po prostu na tym formum oczekuje się prawidłowego określenia preferencji, wszystkie grupy są dokładnie opisane i jeśli nawet zbyt pochopnie wybrałeś to trzeba to zmienić

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam za przewinienie :-P poprawiłem...mam nadzieje dobrze ;-)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mam nadzieje dobrze

teraz jest dobrze.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...