Skocz do zawartości
marynarz

Jakoś trzeba zacząć...

Rekomendowane odpowiedzi

Nie chcę Cię martwić, ale bardzo możliwe, że Twoja Żona pomyśli, że po prostu chcesz bezkarnie i oficjalnie pobzykać na boku. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może Ty wiesz, pytanie co Ona pomyśli?

coraz bardziej zaczyna mnie interesować klimat cuckold...zarówno jako męża jak i potencjalnego kochanka. I tu rodzą się pytania. Jak delikatnie zacząć przekonywać żonke do zabaw w takim klimacie ew. do swingu z parką

Poza tym ten wpis świadczy o tym, że  chcesz pobzykać kogoś innego. Jak więc jest? ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jest tak...że nie mam nic przeciwko spróbowaniu takich zabaw. Nic więcej. Ewentualna konfiguracja to kwestia konsensusu ale w pierwszej kolejności raczej zabawy z M.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A co jeśli przekonasz Żonę do zabawy z mężczyzną, ale nie zgodzi się na parę/kobietę? Byłbyś skłonny to zaakceptować?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak to kropla drąży skałę, tak i ja powoli urabiam grunt pod dalsze działania...wczoraj wieczorem przed igraszkami puściłem film w klimacie ;-) spodobał się...widziałem w jej oczach...na początku widać było w jej oczach konsternacje ale po chwili już tylko zalotnie się uśmiechała...a podczas seksu spoglądała sobie na sytuację na ekrania TV...małymi kroczkami do przodu i zaczyna się powoli wszystko kleić:-P teraz muszę coś wymyślić na dalsze "szkolenie" :-P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...