Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Rogacz ponizany przez Byczka

Rekomendowane odpowiedzi

Wygłaszane tu opinie są całkowicie osobiste a to ty występujesz tu "chyba" roli wszechwiedzącej osoby,więcej luzu, to nie Sejm.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wygłaszane tu opinie są całkowicie osobiste a to ty występujesz tu "chyba" roli wszechwiedzącej osoby,więcej luzu, to nie Sejm.

Tomsenie - luzu mam w sobie akurat tyle, żeby zawarczeć jeszcze raz. Mam alergię na kretyńskie uogólnienia i bezzasadne wycieczki ad personam. I uważaj, bo czasem gryzę (jak to w Sejmie ;) )

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak mnie wk...ia takie stawianie sprawy. Bądź sobie szmatą, inni może widzą się w jakiejś bardziej twarzowej roli. Więc nie pieprz tonem jedynie słusznym prawd objawionych dla wszystkich wiernych. Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Może?, a dlaczego Cię wk...?

Przecież jesteśmy w dziale ULTIMATE.

A ultimate cuckold rządzi się zupełnie innymi prawami!!!

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bo ni cholery nie chwytam powodu, dla którego należy w ten sposób widzieć siebie. Dla mnie to psychiczna dewiacja, wciskana wszystkim innym, niezainteresowanym, w postaci jedynie słusznej tezy.

Aczkolwiek kajam się - nie zauważyłam, w jakim dziale jesteśmy. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może?, zgodziłabym się z Tobą, gdyby... nie dział właśnie. ;)

Tu rogacze mogą siebie i innych (rogaczy) widzieć jakkolwiek zapragną.

W każdym innym dziale możesz się zżymać ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wszelkie moje opinie ,są tylko i wyłącznie moimi opiniami.Cos mi się wydaje że ktoś ma dziś zły dzień i przypominam że to nie jest forum dla modelarz,filatelistów lub wędkarzy, Pozdrawiam

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może?, zgodziłabym się z Tobą, gdyby... nie dział właśnie. ;)

Tu rogacze mogą siebie i innych (rogaczy) widzieć jakkolwiek zapragną.

W tym dziale więc mogę tylko przyklaskiwać, tak? To faktycznie nie mam tu czego szukać ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nikt nie każe Ci przyklaskiwać, ale... spróbuj zrozumieć, że każdy ma swoje potrzeby, każdy inne.

Fajnie byś się czuła jakby na forum wpadł ktoś, kto by po Tobie pojechał, bo nie akceptuje cuckold?

Żyj i daj żyć innym, po swojemu. ;)

Niemniej faktycznie - ultimate cuckold, na ile Was znam, rzeczywiście nie jest dla Was.

Dla mnie to psychiczna dewiacja, wciskana wszystkim innym, niezainteresowanym, w postaci jedynie słusznej tezy.

Wiesz, gwoli ścisłości, to cuckold w ogóle uważany jest za dewiację.

To tak na marginesie. ;)

W rozważaniach nt. "normalności". ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A teraz z dala od teorii a bliżej praktyki. Kij w mrowisko został wsadzony, jest więc dyskusja nie o Ultimate Cuckold, tylko o zasadności wypowiedzi w tym dziale. A wypowiedź brzmiała tak "nie podoba mi się to". (Mniej więcej). Nie pamiętam abym zabraniał HW się wypowiadać w takim tonie. Sama idea UC, czymże ona jest już kiedyś o tym rozmawialiśmy i choć z dala będzie ona od założeń tematu pod tytułem "Rogacz poniżany przez byczka" to jednak bardzo będzie blisko. A wszystko to jest teorią uwarunkowań i przesytu. Uwarunkowań,- czyli ktoś został tak ukształtowany przez życie że teraz tego potrzebuje. Przesytu, co wynika z poprzedniego oraz najczęściej, nadmiaru podwładnych, przez co UC, sami pragną tymi podwładnymi być choć przez chwilę. Tyle o idei UC. Proponuję więc porzucić ostracyzm, kajanie (zwłaszcza się kajanie HW i zwłaszcza w tym dziale), obronę wszelką oraz wszelkie ataki i bezzasadne uprzedzenia po to by powrócić na łono natury dyskusji o tym, jak to Rogacz chce być poniżony przez byczka. Ponieważ ten dział, właśnie temu służy.

To ostatnie jest mniej szkodliwe niż dwie pierwsze rzeczy, ale strasznie nudzi i zniechęca do osoby.

Szkodliwa jest też nadgorliwość, która jest gorsza od faszyzmu.

Na miejscu jest każda krytyka, w każdym dziale i w każdym życiu każdej osoby.

Życia każdych osób nie interesują admina tak bardzo jak każda krytyka w każdym dziale która wg Ciebie jest na miejscu. Nie polecam zatem krytyki HW w działach zdjęciowych, bo to się kończy zazwyczaj banem, tak jak to przewiduje regulamin.

Do tematu, proszę powrócić.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...