Skocz do zawartości
Rrr

Wielbłądzi kalkulator

Rekomendowane odpowiedzi

Mój facet nie zostanie królem wielbłądów:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

64 wielbłądy za Grażynkę. To chyba standard taki z tego co widzę. Ciekawe, bo jak jej powiększyłem cycki (czyli dałem duże a ich nie ma) to dostałbym mniej wielbłądów. Interesujący algorytm :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No cóż, chyba pora rozważyć zmianę branży... :splashface: i zająć się eksportem Szwedek do Afryki!!! :cycki5:

Od dawna zastanawiam się czym zacząć handlować - kobietami, dziećmi czy bronią. Ale nie wiem co na to Bronia...

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Od dawna zastanawiam się czym zacząć handlować - kobietami, dziećmi czy bronią. Ale nie wiem co na to Bronia...

Mi sukces przyniosły Gacie-na-Wacie. Polecam gorąco. Wacia również

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sobotnie spekulacje mnie dopadly :lach: .

Jak to dobrze , ze handel zywym towarem nas nie dotyczy bo przeciez to wszystko zarty z krajow gdzie sa kamele ?

Ale sa Chiny , jest Vietnam - tez egzotyka. A blisko nas Ukraina, Rumunia itd. jednak kameli tam brakuje.

Skoro kamele mozna sprzedawac to i mozna je tez nabywac.

Tak wiec moze jednak za kilka kameli w promocji nabyc Chinke ?

Tylko po co skoro w Polsce mamy nadpodaz kobiet bo jest ich 10 % wiecej niz mezczyzn ?

A prawdziwi mezczyzni to przeciez wymierajacy gatunek i kobiet bedzie jeszcze wiecej !

A wiec barter niebezpieczny kiedy zaludnimy sie czworonogami (kamelami) a kobiety nas opuszcza  :facepalm:

Jako chwilowy spekulant wcale nie musze miec racji :lach: To tylko kamelowy targ.

A moze co innego utargowac ? Jakies pomysly macie ?

Bo przeciez ten kamelowy kalkulator nie uwzglednia jeszcze dodatkowej doplaty tony zlota za hotke ktorym sie bedzie pozniej obwieszala jak choinka !

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A zauważyliście, że ten kalkulator chłopców też przelicza? Jednak algorytm jest fatalny - mój prywatny faworyt, moje kochanie za 56 garbusów??? Wypchajcie się, którzy chcecie K.C.S.-a za bezcen!

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A zauważyliście, że ten kalkulator chłopców też przelicza? Jednak algorytm jest fatalny - mój prywatny faworyt, moje kochanie za 56 garbusów??? Wypchajcie się, którzy chcecie K.C.S.-a za bezcen!

Niemożliwe! Jakiś trefny ten kalkulator! 

Ale moje Kochanie 69 cameli - ponad 3 paki! :lach:

Ciekawa liczba, tak na marginesie. ;)

Chyba muszę włosy znów zapuścić, będzie 8 więcej. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dobrze , ze lubie kobiety

a jakie włosy? jaki kolor oczu? biust w jakim kształcie i rozmiarze?  ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Twoje kochana wystarcza nogi , od ziemi az do samego nieba :redevil:

Dajesz jednego wielbłąda, żeby było honorowo, i jedziemy ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...