Skocz do zawartości
Rrr

Wielbłądzi kalkulator

Rekomendowane odpowiedzi

R: Kochani, zbliżają się wakacje, część z Was wybierze się pewnie do ciepłych krajów gdzieś w dzikiej Afryce  :smutek3:

Jak powszechnie wiadomo, w krajach arabskich można zrobić niezły interes dokonując wymiany swojej Hot na wielbłądy  :mily: 

Ktoś zaraz powie, "A na **uj mi panie wielbłądy jakieś!?".

Racja! No ale przecież mając wielbłądy można je sprzedać, a cena dobrego wielbłąda waha się w granicach 1-2 tys. euro :evil:  

Podsyłam Wam zatem kalkulator, który pozwoli dokonać szybkiej kalkulacji opłacalności takiej wymiany barterowej :D 

http://kamelrechner.de/index_en.php

I tak dla przykładu za moją ukochaną A. dostałbym 68 wielbłądów   :redevil:

Wychodzi na to, że parę lat temu zrobiłbym "interes życia", bo ktoś był gotów dać za nią 300 cameli...  :splashface:

Mądry Polak po szkodzie, dlatego nie jedźcie na wakacje w ciemno! :lach:

PS. Ciekaw jestem ile Wasze Hotki "zakosztują"  :redevil:

• Lubię 13

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie wycenili na 61 :)

Chyba sie przefarbuję dla zarobku wreszcie :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

R: A że tak przy okazji wakacyjnego wątku podpytam czy szanowne Panie poczyniły już jakieś plany wakacyjne na ten rok  :mily: 

Tak się składa, że mam jeszcze parę wolnych miejsc w moim prywatnym samolocie i zupełnie nieodpłatnie mogę zaoferować przelot  :redevil:  :redevil:  :redevil:

Mnie wycenili na 61 :)

Chyba sie przefarbuję dla zarobku wreszcie :)

To mnie na 62 :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Za moją dostałbym 60 wielbładów ale powstaje pytanie - ile kosztuje transport wielbłądów no i gdzie je wypasać..? Owce na hali a wielbłądy..? :-P

No i jeszcze jedno spostrzeżenie - wyżej wyceniają np długie włosy - czy opłaca się podhodować troszkę (zupełnie jak owce :evil: )

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wychodzi na to, że parę lat temu zrobiłbym "interes życia", bo ktoś był gotów dać za nią 300 cameli...

A czy nie lepiej zamienic na Bahamach jedna 40 - tke na dwie 20 - tki ? :lach:  Wiecej radosci niz z kamelem :lach:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

64 camele za Freykę :) ale jak ją przefarbuję i bedzie miała odrobinę dłuższe włosy to w przyszłym roku bedzie warta 68.... Cholera nie wiem czy czekać.....

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fajny.

Sprawdzał ktoś jakie trzeba zrobić ustawienia aby "rozbić" bank?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie oferta wyszła 56 ,,cameli'' :)

ale nie ... nie skorzystam... mało daja :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...