Skocz do zawartości
questions

sperma

Rekomendowane odpowiedzi

Trzeba jeść stejki i jajka żeby była siła i obfite wytryski. Chodź istna powódź jest po tlenku azotu. To takie coś występujące w suplementach typu AACG. polecam biegaczom którzy chcą biegać 5 km w 16 min. I dla Panów którzy lubią wytryski który trwa i trwa i trwa...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko że mięso szczególnie czerwone pogarsza smak spermy jest ona wtedy gorzka.

K.

Natomiast od ananasa słodsza .

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kto poleci jeszcze jakieś zabawy sperma ? W weekend trochę się pobawimy, warto zrobić coś nowego.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

spuść jej się na plecy :dobre:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

spuść jej się na plecy :dobre:

I niech z pleców spróbuje zlizać :D

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mhmm, teraz hasło "upierdolony stół Durczoka" nabiera głębszego sensu :list:

Inna kwestia że tak dyskutujecie o smaku spermy, a w tym przypadku ma to nijakie znaczenie, bo zawsze na stole można doprawić :list:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kto poleci jeszcze jakieś zabawy sperma ? W weekend trochę się pobawimy, warto zrobić coś nowego.

Już wspomniałam o tym - jest cały wątek poświęcony wyłącznie zabawom spermą.

Wyszukiwarka naprawdę nie gryzie. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja dziewczyna ostatnio po wypiciu chciała się dowiedzieć jakie mam fantazje... Jakoś nic nie powiedziałem

Bardzo wielki błąd. Wiesz my, a przynajmniej ja, mamy erotyczne fantazje, jednak to postawa partnera jest kluczowa dla rozwoju tych kudłatych marzeń. Brak entuzjazmu, milczenie czy coś na rodzaj szoku skutecznie we mnie blokuje chęć do kontynuowania fantazji. Nawet jeśli po czasie się pojawi inicjatywa ze strony faceta czuję się jakby zgaszona, mało pewna i nie sprawia mi już to takiej frajdy. Tak często słyszę jak faceci narzekają, że ich kobiety są mało innowacyjne w strefie sexu ale jeśli już się przed wami otwieramy zbyt często trafiamy na milczenie... 

Ps. Ja lubię spermę, lubie jej zapach, smak i lubie jej erotyczne znaczenie:) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...