Skocz do zawartości
questions

sperma

Rekomendowane odpowiedzi

Moja dziewczyna ostatnio po wypiciu chciała się dowiedzieć jakie mam fantazje... Jakoś nic nie powiedziałem za to ona pochwalił a się, że chciała abym doszedł na szklany stół a ona by to zlizywala.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm wybacz ale mamy CI zazdrościć czy współczuć ?:)

A tak na poważnie to powinieneś się otworzyć w takiej sytuacji. Odwagi i wykorzystaj następną sytuację gdy tylko się pojawi ...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Brawo. Cieszymy się Twoim szczęściem

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W czym jest tak naprawdę problem?? Nie macie szklanego stołu??

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja dziewczyna ostatnio po wypiciu chciała się dowiedzieć jakie mam fantazje... Jakoś nic nie powiedziałem za to ona pochwalił a się, że chciała abym doszedł na szklany stół a ona by to zlizywala.

Niech poczyta forumowy wątek o zabawie spermą - zobaczysz jak się dziewczyna rozwinie w tej materii. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W czym jest tak naprawdę problem?? Nie macie szklanego stołu??

uwielbiam dawki humoru płynące z tego forum  :lach:

Ps. Przepraszam, że nic nie wniosłam w temat.

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Muszę kupić szklany stół :) i jeść dużo jajek :)

Jestem ciekaw co by zrobiła jak by się dowiedziała, że kręcą mnie duże luloki. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A co dają jajka? Poza gazem z miejsca gdzie się kończą plecy.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A co dają jajka? Poza gazem z miejsca gdzie się kończą plecy.

Jajka dają kury. I możesz to zdanie dowolnie obracać :)
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jajka dają kury. I możesz to zdanie dowolnie obracać :)

W tym przypadku nie będę czepialski .

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...