Skocz do zawartości
Jans

Zloty deszczyk (pissing, piss)

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem ,wiem ... to była czysta prowokacja dla Jansa zadedykowana właśnie  

i bardzo dobrze, niech nam tu medycznie rozkmini temat o wyzszosci sikania nad przetrzymywaniem   :lol:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

i bardzo dobrze, niech nam tu medycznie rozkmini temat o wyzszosci sikania nad przetrzymywaniem   :lol:

Taak ! Ja to czekam na cały wykład ,bo mam wrażenie, że jeszcze aż tyle nie wiem  ,co Jans zdoła wykopać ,i trochę mnie to martwi .

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Taak ! Ja to czekam na cały wykład ,bo mam wrażenie, że jeszcze aż tyle nie wiem ,co Jans zdoła wykopać ,i trochę mnie to martwi .

Mam wiele ksiazek na ten temat w roznych jezykach i jesli temat znajdzie zainteresowanie to chetnie podziele sie moja wiedza.

Uwazam , ze warto ja poznac rowniez od strony medycznej.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam doświadczeń, ale mysle, ze mógłbym przyjąć na klatę i na sztywny pal Azji.

Aaa przez przypadek podbiłem temat:D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W drugą strone też coś pięknego-kładziesz się i czujesz jak z miejsca w które się spuszczasz leci na Ciebie ciepły deszczyk.Polecamy.

Dokładnie dokładnie Bomba!!!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Cytat

Wczoraj moja żonka nasikała mi do buzi, gdyby nie to, że miałem pas to bym zwalił sobie

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sama czynność nie jest dla nas jakaś specjalnie obrzydliwa, to zwykła czynność, która wykonują wszyscy.

Jednak nie widzimy w tym nic co mogło by sie nam spodobać w zabawach, tak zwyczajnie po prostu to nie dla nas.

Ale nie będziemy nikomu mówić ze to złe, okropne każdy ma jakiś fetysz i nie będziemy ich wartościować dopóki nikt na tym nie cierpi. 

/On 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 13.04.2019 o 20:25, CiOni pisze:

Jednak nie widzimy w tym nic co mogło by sie nam spodobać w zabawach, tak zwyczajnie po prostu to nie dla nas.

Zapewne dlatego jesteście parą cuckold, a nie ultimate cuckold, a w takim dziale właśnie jesteśmy ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, Zouza pisze:

Zapewne dlatego jesteście parą cuckold, a nie ultimate cuckold, a w takim dziale właśnie jesteśmy ;)

Bez przesady bo jeszcze ktoś zrozumie Twoja wypowiedź jako "piss = ultimate cuckold". ;) 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Temat reanimowany z okazji LANEGO poniedziałku? ;)

• Facepalm 1
  • Haha 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...