Skocz do zawartości
Jans

Zloty deszczyk (pissing, piss)

Rekomendowane odpowiedzi

Chyba nie, gdzie jest ta obrzydliwosc ? Wskazcie prosze !

Proszę bardzo! :D

Oprócz uwarunkowań kulturowych, dla większości, jak mi się zdaje, ludzi zapach moczu = zapach miejskiego szaletu.

A to nie budzi przyjemnych skojarzeń. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jans, dnia 09 Maja 2018 - 10:43, napisał(a):

Chyba nie, gdzie jest ta obrzydliwosc ? Wskazcie prosze !

Proszę bardzo! :D Oprócz uwarunkowań kulturowych, dla większości, jak mi się zdaje, ludzi zapach moczu = zapach miejskiego szaletu. A to nie budzi przyjemnych skojarzeń. ;)

To skojarzenie nie jest trafne bo po pierwsze to dzisiaj za korzystanie z miejskiego szaletu sie placi a po drugie to zapach tego miejsca nie przypomina zapachu moczu .

W dodatku czesciej korzysta sie z domowej toalety a nie z publicznego szaletu.

Czy w domowej toalecie panuje ten sam "obrzydliwy zapach "?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jans, ja Ci mówię, jakie są skojarzenia, nie co ja sądzę nt. pissingu.

To, że się płaci - nie znaczy, że każdy będzie idealnie celował, sprzątnie po sobie, itd.

A jeśli uważasz, że zapachu starego moczu w szaletach nie ma - zapraszam do Łodzi, niedaleko mnie, w przejściu podziemnym takowy jest, płatny. I czuć, że tam jest już w czasie schodzenia po schodach.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To, że się płaci - nie znaczy, że każdy będzie idealnie celował, sprzątnie po sobie, itd. A jeśli uważasz, że zapachu starego moczu w szaletach nie ma - zapraszam do Łodzi, niedaleko mnie, w przejściu podziemnym takowy jest, płatny. I czuć, że tam jest już w czasie schodzenia po schodach.

To ze sie placi za korzystanie z szaletu oznacza tylko , ze jest ktos kto kasuje za usluge i ktos kto dba o czystosc.

W zadnym miescie w Polsce nie spotkalem brudnego szaletu .

Ale to taka nowomoda bo 30 lat temu bylo gorzej bo szalety byly bezplatne.

Dzisiaj nawet toalety w galeriach handlowych sa bezplatne i czyste.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zou kwestia przeterminowania ... zapach spermy na następny dzień też jest inny niż po

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oesu, dobrze, Jansie. Wszystkie, w których byłeś pachniały różami. Tak lepiej? ;)

Ktosiu, właśnie o tym mówię. ;)

Nawet nie musi być następny dzień. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak na razie ,czytając 7 stron ,prawie się posikałam

Czyli jestes w temacie, no super  :D 

Później się wypowiem konkretniej ,bo temat ciekawy ...

Mam nadzieje, ze potem sie wypowiesz co sie dzialo przy koncu ksiazki ............ w koncu temat, jakby nie bylo, ciekawy  :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli jestes w temacie, no super  :D

Mam nadzieje, ze potem sie wypowiesz co sie dzialo przy koncu ksiazki ............ w koncu temat, jakby nie bylo, ciekawy  :)

No tak ,na razie mam inny bajzel  w głowie,który muszę spisać i nie mam czasu się nawet wysikać ,to też i odpowiedź trzymam na później   :D  

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie mam czasu się nawet wysikać

Mozesz sie spodziewac, ze Jans zaraz napisze, ze piss jest bezpieczniejsze niz przetrzymywanie moczu  :) 

Proponuje zatem zloty deszczyk w miescu wiadomym  :D  

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mozesz sie spodziewac, ze Jans zaraz napisze, ze piss jest bezpieczniejsze niz przetrzymywanie moczu  :)

Proponuje zatem zloty deszczyk w miescu wiadomym  :D  

Wiem ,wiem ... to była czysta prowokacja dla Jansa zadedykowana właśnie ;) 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...