Skocz do zawartości
Jans

Zloty deszczyk (pissing, piss)

Rekomendowane odpowiedzi

Może kiedyś przyjdzie na to czas, może w przyszłym tygodniu, cholera spodobało mi się jeszcze bardziej hahahaha :)

:lach: Napewno sie spodoba :indians: To tylko taka nie inwazyjna perwersja :indians: do tego zdrowa !

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jest w pissingu coś takiego zwierzęcego, co mnie wprowadzała swego czasu - gdy eksperymentowaliśmy dość regularnie z moją Panią - w jakiś trans. Trzęsłem się z podniecenia jak osika, gdy zalewał mnie złoty deszcz. Uwielbiałem go zwłaszcza jako dodatek do... drinków. Mam nawet zdjęcie mojej Pani, jak siedzi w upał w ogródku piwnym z kuflem podejrzanie jasnego piwa. Poprosiła mnie wtedy, bym w toalecie symbolicznie oznaczył jej piwo. Skończyło się tak, że z podniecenia nasikałem naprawdę sporo, ok. 1/4 kufla. Wypiła i jeszcze powiedziała "to jest pyszne!". Kilka stolików dalej siedział kolega ze studiów. Jeszcze tego samego wieczoru dostała dwie kolejne porcje - jedną spożyła w pociągu (przy ludziach), drugą w domu (z rodzicami w pokoju obok). Ach, to były czasy. Teraz już do tego nie wracamy. A szkoda, bo odkąd praktykujemy dominację z jej strony, to byłby element urozmaicający.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Zloty deszczyk" jest praktykowany w wielu krajach pod roznymi nazwami.

U Niemcow to NS czyli Natursekt czyli naturalne wino musujace w anglosaskim rejonie wystepuje Watersports , Pissing , Peeing , Golden Shower , Golden Waterfalls albo Wet-Games.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pańcio: wiązaliście już pissing ze światem zwierząt, więc i ja się wypowiem. Pissing jako forma dominacji pewnie właśnie pochodzi od obserwacji zachowań zwierzat. Każde zwierzę zaznacza swój teren,jedne moczem inne mają specjalne gruczoły zapachowe. U niektórych gatunków jest samica alfa a u innych samiec. Więc pewnie stąd ludzka chęć symbolicznego oczywiście ale jakże dzikiego i podniecającego aktu seksualnego.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja namawiałem swoją kochaną nie raz (niestety bezskutecznie, póki co ) na podsikanie mnie podczas lub po stosunku. Najlepiej w pozycji " na jeźdźca ;) , gdzie mogłaby zeskoczyć ze mnie i podlać mój brzuch...super !!!

W tej pozycji nie musiala by nawet zeskakiwac :indians:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

na podsikanie mnie podczas lub po stosunku. Najlepiej w pozycji " na jeźdźca

To ciekawa sprawa. Nigdy nie byłem kobietą ,dlatego wypowiem się jako mężczyzna(?) ;) .

Po stosunku (nie mówiąc w ogóle, w trakcie) nie mam szansy na sikanie. Po - to dopiero za minutę, dwie, choćbym nie wiem jak był ciśnięty na pęcherz, nie jestem w stanie tego zrobić.

Nie wiem jak kobiety.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W zeszłym tygodniu straciłłem cnotę w tej kwestii i było fajnie :rolleyes: . Ciekawe nowe doświadczenie, które zakwalifikowałbym raczej  do doświadczeń z natury  BDSM, na razie jednostronne z mojej strony ale jesteśmy oboje otwarci na dalsze eksperymenty. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałem trochę odkopać ten temat. Niby, jak już Jans słusznie zauważył, mocz (o ile wyniki badań w normie) ma właściwości zdrowotne, głównie dezynfekujące i antybakteryjne. Nie jest wcale tak obrzydliwy, jak by się z początku wydawało (ani w zapachu, ani w smaku), a jednak dużo osób ma spore opory przed realizacją fantazji z tym związanych. Nie mówię o osobach, które o tym nie fantazjują, bo przecież wiele osób pissing w ogóle nie kręci.

Ale załóżmy, że już ktoś fantazjuje... Czasem bardzo długo wzbrania się przed tą fantazją, zanim dojdzie do realizacji. Albo nigdy nie dochodzi. Przykład? Mój - chyba kilka dobrych lat miałem takie fantazje, ale ich nie realizowałem, bo przecież to "za obrzydliwe", no i jak w ogóle poprosić o coś takiego???

Gdy się w końcu odważyłem, to przekonałem się, jakie to cudowne uczucie... Czuć na sobie taki ciepły strumień... albo oblać tym strumieniem kogoś. I przyznam, że w moim wypadku bardzo silną podnietę stanowi pewnego rodzaju doznanie emocjonalne, polegające na przyjemności z "oznaczania terenu", takiej atawistycznej, zwierzęcej przyjemności z oznaczania moczem tego, co moje. Oczywiście nie traktuję tego w żaden sposób dosłownie. :-) Raczej jest to takie bardzo chwilowe "posiadanie"... ale jakie przyjemne!

Nie umiem tego robić z mało mi znanymi osobami. Zdarzyło się... ale czułem jakiś niesmak. To musi być ktoś, komu ufam, jestem w bliskiej relacji, kto ufa mi na tyle, żeby nie czuć się wykorzystanym i zbrukanym przez tego typu zabawę. Choć w sumie trochę o to chodzi, żeby czuć się wykorzystanym i zbrukanym, ale dla równowagi musi być u mnie bliższa relacja z tą osobą i zaufanie do niej. Niekoniecznie zaraz miłość.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mój mocz po przepiciu, czy zjedzeniu czegoś ciężkostrawnego, albo po okresie zmniejszonego spożycia wody - wygląda i pachnie nieapetycznie.

Natomiast, jak na bieżąco się nawadniam - jest prawie bezbarwny i bezwonny.

Kwestia diety i trybu życia

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

My z żoną przełamaliśmy się około rok temu i oboje stwierdziliśmy, że jest to super przeżycie. Raz na czas idziemy pod prysznic i polewamy się złotym deszczykiem.Później wspólny prysznic i dalsza zabawa. Jakoś nie chcemy mówiąc wprost pić swojego moczu więc celujemy bardziej po ciele niż w usta;)

Jest w tym coś szalenie podniecającego.Widok oblewanej i klęczącej przed sobą żony - na samą myśl chce mi się to zrobić.W drugą strone też coś pięknego-kładziesz się i czujesz jak z miejsca w które się spuszczasz leci na Ciebie ciepły deszczyk.Polecamy.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...