Skocz do zawartości
Jans

Zloty deszczyk (pissing, piss)

Rekomendowane odpowiedzi

Ona

pissing jest super:)

U nas jest to dość nowa sprawa, a zaczęło się od squirtu. 

Em wyznał, że zawsze go to kręciło więc czasem jako element dominacji podsikam go tu i ówdzie hihi

Noo, na twarz na szczęście nie chce, bo chyba nie mogłabym się skupić.

Grunt to przełamanie, przygotowanie i warunki bo w łóżku raczej odpada. Em kupił chyba w tesco basen dmuchany..taki dmuchany akurat do m3 hihi 

Jesteście Super....cudownie potraficie się bawić )))

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A tutaj dla odmiany kilka wyrywkowych praktycznych doswiadczen ze zlotym deszczykiem (moczem) :

1 .  emilia78:

·  Mam 28lat, pierwsze problemy ze skórą pojawiły się jak miałam 3miesiące, przetestowałam chyba wszystko co jest na rynku. W krytycznych momentach moje dłonie wyglądają jak by ktoś mnie potraktował nożem - głebokie pęknięcia i czerwone placki, które swędzą i nie chcą się goić. Jak nałoże na to steryd to jest tylko gorzej, w akcie desperacji dwa razy spróbowałam urynoterapii. Wieczorem na umyte i osuszone dłonie poprostu sobie nasiusiałam, jak lekko obeschły to drzwi otwieram łokciem i w łużku kłade dłonie na ręcznjiku, rano od razu widać różnicę, przedewszystkim pęknięcia się zrastają i tak nie swędzą.Jak narazie w przeciągu roku zrobiłam tak dwa razy, za każdym razem po 3-4 razy. Tak jak piszą inni, fakt w pierwszym momencie strasznie szczypie, ale naprawdę warto. Należę raczej do osób brzydzących się wielu rzeczy i do urynoterapii zmusiłam się w ostateczności, nie wiem czy to podziała na każdego, ale myślę ,że jak już nic nie pomaga to napewno warto spróbować- mi bardzo pomogło.

2.  Anonymous:

·  stosowałam urynoterapię po tym, jak kilku dermatologów próbowało z mojej twarzy zrobić obiekt doświadczalny.Warunek był taki, żeby w miare zdrowo się odżywiać, czyli zero Coli, Fast Foodów- pić około 1,5 l. napojów dziennie ( i więcej) - zabieg ten wykonywałam przed snem - na umyta buzię nakładałam waciki zmoczone moczem - trzymałam je na twarzy około 15 minut - potem szłam spać - bez zmywania twarzy!! i tak 2 tygodnie - otem tydzień przerwy i znów 2 tygodnie.NIE MOGŁAM UWIERZYĆ, KIEDY MOJA BUZIA robiła się coraz mniej czerwona, swędząca, kiedy znikały te wulkany z czerwoną otoczką… wyjaśniały mi nawet blizny i skóra po 2 miesiącach była jak..nowa:) Rodzina, przyjaciele- wszyscy byloi zachwyceni, bo od dwóch lat towarzyszyli mi w bezskutecznej walce..
Miałam, jak każdy pewne obiekcje - ale po pierwszym razie zrozumiałam, że to nic obrzydliwego..a jakie efekty.
Polecam!

3.  Zofia :

A ja mam sposób mojej babki - mniej inwazyjny i mniej ekstremalny - iśc do spowiedzi, iśc na mszę rezurekcujną, przyjąc komunię, mocno wierzyc;
iśc obmyc się w wodzie płynącej (rzece), która to zabierze i odejśc, ani razu się nie oglądając

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

3.  Zofia : A ja mam sposób mojej babki - mniej inwazyjny i mniej ekstremalny - iśc do spowiedzi, iśc na mszę rezurekcujną, przyjąc komunię, mocno wierzyc

Cholera, Jans, dla mnie taka terapia jest nie do przejścia... Już wiem, gdzie są granice moich zboczeń ;) 

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cholera, Jans, dla mnie taka terapia jest nie do przejścia... Już wiem, gdzie są granice moich zboczeń

A wiec sa jednak granice naszych zboczen :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Złotego deszczyku" jeszcze nie praktykowałem, ale nie mam nic przeciwko. Zarówno jeżeli chodzi o własny mocz i partnerki. Tylko trudno namówić panie na takie eksperymenty. Wszystkie jak dotąd przyjęły moją propozycję jako żart pośmiały się i nie skorzystały.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja raz próbowałem. Partnerka chciała żebym napisał na jej piersi, pod prysznicem. Było fajnie ale niestety powtórek brak

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy "zloty deszczyk" jest akceptowany rowniez w innym charkterze ?

uwielbiam złoty deszczyk swojej Żony niewiem czym to jest spowodowane czy potrzebą dominacji kobiety w tej sferze czy tylko moje zboczenie zresztą nie tylko to mnie kręci pachnąca bielizna i takie tam tez powoduje u mnie ciary iucisk w podbrzuszu do końca nie potrafię tego wyjaśnic ale jak by pzryszła Kobieta w pończochach i kazała mi pasć na ziemię potem usiadła by mi na twarzy ikazała najpierw wąchac a potem w tłoczyc język pod majtki z całego dnia to niewiem czy długo bym wytrzymał z erekcją ale uwielbiał bym ją tak jak najlepiej potrafię morze lepiej by jej się piesciło w tym czasie innego faceta mnie by to nie ruszało ajak na koniec odpryskała by isę na mnie zlał bym się jak mały kociak no cuż co to oznacza kim jestem pantoflarzem dewiantem rogaczem lubiącym kobiecą dominację nie wiem sam w rzyciu ponoć jestem dziwakiem raczej ostrym i oshłym często wulgarnym to tyle narazie w tym temacie. 

Mowilismy juz o plukaniu jamy ustnej moczem. Czas na wplyw picia moczu na zoladek i jelita.  

Noo! to teraz jestem spokojny o moje wrzody myslałem że skutek jest odwrotny podczas pieszczot potrafiłem sporzyc nieraz pokaźne ilości itroche miałem naciągi ale mbyło to spowodowane własnie wrzodami przełyku i refleksem mam nerwicę rzełondka i tak reakcja jest nieunikniona ale tak jak pisałem wczesnie uwielbiam! 

Ad rem: złoty deszczyk... lubię i praktykuję, choć rzadziej, niżbym chciał Lubię nie tylko oblewanie po twarzy, ale i picie. Zwłaszcza jako element dominacji ze strony partnerki, podkreślający namiętność.

No własnie cos na ten kształt 

No i teraz nie będę wiedziała, czy piss traktować jako podniecającą czynność seksualną, czy raczej kurację na wszelkie przypadłości.

ha no własnie traktuj jednak jako podniecającą czynność seksualną dla obu stron mam nadzieję. 
  • Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pańcio: my nigdy nie praktykowaliśmy, ale nie powiem czasami myślę o tym pissing w obie strony. Może kiedyś przyjdzie na to czas, może w przyszłym tygodniu, cholera spodobało mi się jeszcze bardziej hahahaha :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...