Skocz do zawartości
Jans

Zloty deszczyk (pissing, piss)

Rekomendowane odpowiedzi

A coś więcej w temacie?

W którą stronę? Kręci, w sensie podnieca sam w sobie, czy jako element dominacji? No i może coś więcej nt. tych doświadczeń? :P

Kręci w moją stronę. Jako zdeklarowany switch, jest to przeze mnie odbierane właśnie jako element dominacji.

W drugą stronę, a więc w stronę partnerki, nigdy nie miałem okazji spróbować. Ale tę stronę nie mam aż takiego ciśnienia.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciesze sie , ze temat wzbudzil zainteresowanie :lach:

Uprzedzam , ze teraz bedzie ostro bo jestesmy przeciez w UC a dokladnie w Splattercuckold.

W tematyce "zlotego deszczyku" istotne sa dwa aspekty : fizjologiczny i seksuologiczny. 

Zacznijmy od fizjologii.Tutaj trzeba obalic gore mitow i falszywych opinii.

Czy mocz jest szkodliwy dla czlowieka , czy mozna wypic mocz swoj lub partnera ? Czy mocz jest zdrowy?

Jesli pytania budza w kims odraze to odradzam dalsze czytanie. 

Jesli zas ktos traktuje je rzeczowo i abstrahuje od wychowania , przyzwyczajen i zabobonow to prosze dalej.

Dla wielkich niedowiarkow mam sposob. Wystarczy udac sie do lekarza i spytac : czy moge wypic szklanke wlasnego moczu?

Ja znam odpowiedz ale prawdziwy niedowiarek niech tak zrobi.

Odpowiedz lekarza bedzie nastepujaca : prosze zrobic wczesniej analize moczu i jesli nie bedzie zadnych stanow zapalnych to nic nie stoi na przeszkodzie zeby Pani (Pan) pila mocz , rowniez partnera.

Od setek lat ludzie to robia. A ludowa medycyna nazywa to urynoterapia ktora jest rowniez akceptowana przez medycyne szkolna.

Mocz jest zdrowy. Nalezy z niego korzystac w pelni. Moglbym tutaj przytoczyc chyba ze 300 stron zdrowotnych wlasciwisci na skore, cere, wlosy, organizm czlowieka. Jednak radze spojrzec do literatury fachowej .Tam wszystko jest dokladnie opisane.

Sama bibliografia to kilkaset pozycji.

Dlaczego wlasciwisci  moczu sa tak malo znane i rozpowszechniane ?

Odpowiedz jest prosta : nie mozna tego srodka opatentowac i na nim zarabiac. Lepiej zatruwac nas chemia.Na chemii da sie lepiej zarobic.

A nasze Panie napewno znaja kremy do wklepywania z mocznikiem czyli siuskami :lach: .

Moze jednak " zloty deszczyk " lepszy od chemicznego mocznika ?

Dla dalszych niedowiarkow podam prosty test : rano po wstaniu z lozka wypelnij szklanke moczem , obejrzyj ja sobie i odpowiedz : czy zawartosc jest obrzydliwa ? Ale prosze o neutralna odpowiedz. Zapewne bedzie to odpowiedz : NIE nie jest obrzydliwa. Potem prosze powachac ta zawartosc i okreslic zapach . Odpowiedz bedzie brzmiala : to zapach ... siana. Czy to jest zapach obrzydliwy ? Odpowiedz bedzie brzmiala  : NIE to nie jest zapach obrzydliwy.  A smak ?  smak jest podobny do zielonej herbaty bez cukru.

Teraz jeszcze prosze sobie przypomniec co powiedzial lekarz : moze Pani, Pan wypic mocz. 

Wiec co zostalo z argumentow przeciwnych ? NIC !

Tak wiec od strony fizjologicznej nie ma ZADNYCH przeciwskazan z zabawami "zlotym deszczykiem" . Mozna z nim robic wszystko ..., nawet lewatywy :facepalm: .

A teraz przejdzmy do zabaw z tym "deszczykiem". Dla wielu swiadomosc tego ze mocz nie zabija jest juz duzym odprezeniem.

Dla innych zas , nieswiadomosc wlasciwosci moczu moze byc dobrym stymulantem , zagrozeniem i kara dla nieposlusznych uleglych.

Obsiusiane wlasnego kejtra to moze byc zaznaczenie posiadania a zmuszenie go do wypicia kieliszka napelnionego musujacym trunkiem ze zrodla swojej Pani moze przyniesc mu niezapomniana rozkosz :lach: .

Tak wiec repertuar zabaw seksualnych ze "zlotym deszczykiem" jest nieskonczony. Ciagle mozna dodawac nowe pomysly.

Dobrze by bylo ten temat tutaj wzbogacac o nowe idee i odkrycia.

Zycze powodzenia :redevil::wino:

• Lubię 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Słusznie, Jansie. :)

I nie trzeba wydawać setek zielonych na maseczki z jaskółczych odchodów, co tak modne wśród bogatych Japonek, ale już właściwie na całym świecie! :lach:

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

maseczki z jaskółczych odchodów

Dobrze, że nie wyciąg z fiuta Tajki :lach:

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zabawy tego typu przyjmuja rozne formy ostatnio spotkalam sie z pragnieniami uleglego w kwestii checi zrobienia mu lewatywy z piss Pani

Tak , jest wiele kombinacji . Tutaj tylko trzeba pamietac o braku infekcji pecherza moczowego. Ale to zwykle mozna latwo rozpoznac.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tutaj w temacie chcialbym dodac , ze mocz ma tez wlasciwosci dezynfekujace. Ta wlasciwosc byla szeroko wykorzystywana przez zolnierzy podczas I Wojny Swiatowej kiedy brakowalo silnych srodkow dezynfekujacych i opatrunkow. Uzywano wtedy do zaopatrzenia ran wlasnie moczu.

Poza tym u kobiet otwor cewki moczowej jest umieszczony nad wejsciem do pochwy a nie ponizej. Skutkuje to regularna dezynfekcja wejscia do pochwy i zmniejszeniem ryzyka ewentualnych infekcji.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To może na próchnicę zębów też pomoże. ;)

Sorry, nie mogłam się powstrzymać :D

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To może na próchnicę zębów też pomoże.

Pod warunkiem, że od razu nie połkniesz :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Będę pamiętać, jeśli mnie - tfu, tfu! - owa przypadłość dopadnie. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To może na próchnicę zębów też pomoże. ;) Sorry, nie mogłam się powstrzymać :D

Prosze bardzo  :

Jama ustna - należy płukać świeżym moczem do dwóch minut

• dezynfekuje jamę ustną
  • hamuje procesy gnilne
  • odkaża migdałki
  • goi i wzmacnia błonę śluzową jamy ustnej
  • hamuje rozwój próchnicy
  • trzymany w ustach przez 30 minut wzmacnia i remineralizuje szkliwo
  • leczy korzenie zębowe
  • jest najlepszą "pastą do zębów"

sa jeszcze dalsze zastosowania :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...