Skocz do zawartości
Su.

Erotyk, potrzebny od zaraz!

Rekomendowane odpowiedzi

"Imperium zmysłów" jest jakoś tak... mało zmysłowe. A może tylko kulturowo zbyt odległe. No i ten finał...

Ojj dość stary film ale momentami miałem ciarki na plecach, no i zgadza się jest kulturowo odległe, sam obejrzałem z ciekawości mając mieszane uczucia ale jeśli ktoś nie widział i ma chwilę czasu to można obejrzeć.

Jeszcze jeden mi się przypomniał ,The story of O,

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A może taki pomysł "Święta czwórca" czeska komedia ale o całḱiem niespodziewanym temecie jak na czechów. według mnie warto obejrzeć :splashface:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam filmik "Ma mere" z 2004r. Bardziej film  psychologiczny niż erotyk . Produkcja francuska, a więc scenki których w amerykańskich filmach cenzura nie przepuszcza. Klimaty incest, femdom, swingers itp.

Cały filmik dla tych co znają francuski lub portugalski na YouTube. Do ściągnięcia również na torrentach.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przperaszam ze tez cos napisze... choc moze ode mnie o bedzie brzmiec dziwnie...

ja bardzo lubie film od Bertulicciego pod tytulem Dreamers (zalecam Directors Cut wersje) gdzie fantastyczna Eva Gren jest... no, od Bertoluciego cokolwiek chyba :)

Potem lubie tez film The Little Death, australijski film jakby z kilka kawalkow pomiedzy ktorymi jjest cos, co polacza wszystkie razem... piekny film... moze spodoba sie.. (prosze nie mylic s brytijskim ilmem z 2011 pod tym samym tytulem!)

przperaszam jezeli nie ten klimat co chcialsz Su, ale moze ktos inny bedzie zadowolony...

ja po prostu uwielbiam filmy :)

klaniam sie subi

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Już od dawna poszukuję coś na wzór "oczy szeroko zamknięte", "mężczyzna, który patrzy", produkcje Tinto Brassa ale na prawdę ciężko jest mi znaleźć coś ciekawego z fabułą, o tematyce.. a gdyby jeszcze w języku polskim lub z napisami to w ogóle.. bardzo chętnie oglądnęlibyśmy razem z moją Hotką ;) ktokolwiek widział ktokolwiek wie - prosimy o tytuły :) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nikt nie wymienił "Gorzkich godów"?! :))
Z reżyserów w klimacie polecam François Ozon 

A z takich już baaardzo erotycznych polecam filmy Eriki Lust :))

Więcej grzechów nie pamiętam ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek dojrzalyimpot

Nie rozmawiam z nikim, z nikim się nie dzielę :)   :aua:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przecie to tekst piosenki! :)
Słyszę ją w głowię... ale kto, co, gdzie... Tytuł i autor gdzieś umknęły ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek dojrzalyimpot

Przecie to tekst piosenki! :)

Słyszę ją w głowię... ale kto, co, gdzie... Tytuł i autor gdzieś umknęły ;)

beksa

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nikt nie dodał "niemoralnej propozycji" typowy cuckold (i to w wersji sprzedaży żony za kasę)  - pokazuje dobrze wątpliwości i rozterki rogacza, a sceny - nasza wyobraźnia często jest bogatsza niż to co potrafi wymyślić scenarzysta.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...