Skocz do zawartości
saun

Czarnoskóra Hotka

Rekomendowane odpowiedzi

Pamiętam jak byłem w Rzymie...jest tam mnóstwo ludzi różnej narodowości. Kilkakrotnie zakochałem się mijając tam piękne kobiety z różnym kolorem skóry i różnym typem urody. Niesamowite doświadczenie. Chyba już nie muszę odpowiadać na pytanie zawarte w temacie ;)

Chęci chęciami jeżeli chodzi o zasmakowanie czarnej hotki ale gorzej z realizacją...jak na razie chciałbym poznać jakąkolwiek miłą hotkę z którą mógłbym się poznać, a i z tym jest problem ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe czy tak piszczą zapinane przez białasa :-) jak to na filmach jest

może wybierzemy się tam i sprawdzimy? :redevil:

Za to Tajki, mmmmmm... prześliczne są.

Zgadzam się. Tajki i w ogóle dziewczyny z 'tamtych' stron świata są przepiękne :hopla::mbanana:  I zgadzam się również z tym, że trzeba jednak tam trochę uważać :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

. Za to Tajki, mmmmmm... prześliczne są. Tylko trzeba uważać, by nie trafić na shemale. :D

Gdzie im do Ciebie :)

Już sam Twój nick je kasuje a uroda po prostu niszczy

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ej noooo... nabijają się ze mnie :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dla kobiety, tajki shemale to fajna niespodzianka. nie dość że maja cycki to jeszcze kutasa :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mężczyzny to może być jeszcze większa, dosłownie i w przenośni, niespodzianka. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

może wybierzemy się tam i sprawdzimy? :redevil:

Zgadzam się. Tajki i w ogóle dziewczyny z 'tamtych' stron świata są przepiękne :hopla::mbanana:  I zgadzam się również z tym, że trzeba jednak tam trochę uważać :D

a nie lepiej takie sprowadzić ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie mam podobne poglądy jak użytkownik kilka postów wcześniej - nie jestem rasitom, ale jakoś czarne mnie nie kręcą. Co gorsza, za każdym razem kiedy stawałem obok czarnych, to niestety miałem nieprzyjemność odczuwania brzydkiego zapachu skóry. Nie ogarniam, dlaczego tak od nich wieje, ale cóż to jest fakt i proszę nie brać tego za obrazę. 

miałem okazję pracować z różnymi narodowościami i przedstawicielami różnych ras. Generalizowanie, że "czarni śmierdzą" nie jest prawdą. Wszystko zależy od osoby, jej kultury osobistej, pochodzenia, środowiska itd..

Miałem okazję poznać murzynów (nie uważam tego słowa za obraźliwe, a wyrażenie afroamerykanie i afroafrykanie za groteskowe ;) ), którzy mówili biegle w wielu językach, mieli dobre wykształcenie, duże kompetencje i byli ogarnięci jeśli chodzi o życie kulturalne. Tak samo w przypadku Azjatów. Oczywiście, są tacy, którzy śmierdzą, jest też dużo białych, którzy śmierdzą.

Dodam, że w latach osiemdziesiątych była generalna opinia w zachodniej Europie, że Polacy śmierdzą. Turyści z zachodu opowiadali, że gdy byli w Polsce i mieli okazję być w komunikacji miejskiej - w pociągach, autobusach - to śmierdziało. Generalnie twierdzili że Polacy śmierdzieli....

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No niezupełnie o to chodziło. Czyżby głodnemu chleb na myśli? ;)

Głodny głodnemu zawsze wypowie. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam słyszałam, że syty głodnego nie zrozumie. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...