Skocz do zawartości
saun

Czarnoskóra Hotka

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem dumny z bicia konia powiedział...

Zrobiło się nie na temat.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem dumny z bicia konia powiedział...

Zrobiło się nie na temat.

Ja pierdolę nie dość że rasiści to jeszcze znęcają się nad zwierzętami.  :lach: .

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak. Ad rem. Miałem raz ciemnoskórą dziewczynę. Miała zadziorne oczy, niesamowicie białe zeby a jej kicia nie miała 30cm głębokości. Niczym nie odstawała od reszty, prócz ciemnej karnacji.

Próżno sie doszukiwać tanich sensacji.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wsadziłem kij w mrowisko, chociaż nie chciałem. Nic nie mam do innych ras i kolorów skóry. I mogę się pod tym podpisać obiema rękami.

A tak w temacie to też chciałbym "zasmakować" w Azjatce i Czarnoskórej. Może jednak znajdzie się ktoś z pewnym doświadczeniem w tej sprawie?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak. Ad rem. Miałem raz ciemnoskórą dziewczynę. Miała zadziorne oczy, niesamowicie białe zeby a jej kicia nie miała 30cm głębokości. Niczym nie odstawała od reszty, prócz ciemnej karnacji.

Próżno sie doszukiwać tanich sensacji.

Ja się wcale nie spodziewam psity głębokości 30 cm i takie tam inne wodotryski. Zresztą po co mi to skoro sam nie mam 30 centymetrowego??

Ja po prostu lubię śniadą cerę i opaleniznę u kobiet a powiedzmy, że to byłaby opalenizna Level Expert.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to i ja sie sie dopisze : Hinduski i Japonki. Bylem blisko ale okolicznosci byly niesprzyjajace. A szkoda :)

Co do Japonek to brałem kiedyś panią co miała je na nogach i było super ;)

Chociaż Nie z tego powodu

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A to prawda, że Japonki mają w poprzek??

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A to prawda, że Japonki mają w poprzek??

40% studentek jest jeszcze dziewicami , co trzeci japonczyk ponizej 30 roku zycia nie mial jeszcze seksu.

Powodem jest KARIERA ponad wszystko. Tak wiec Japonki to bardzo wyglodniale kobiety :indians:

No i Japonczycy nie dorastaja do piet Polakom w ... wyposazeniu :mbanana:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

40% studentek jest jeszcze dziewicami , co trzeci japonczyk ponizej 30 roku zycia nie mial jeszcze seksu.

Powodem jest KARIERA ponad wszystko. Tak wiec Japonki to bardzo wyglodniale kobiety :indians:

Cholera  mało brakowało..a miałbym tam 9 tygodniowy staż..

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cholera mało brakowało..a miałbym tam 9 tygodniowy staż..

U japonskich mezczyzn duzym powodzeniem cieszy sie bielizna "poscielowa" z wkladkami  :lach:

https://youtu.be/r4xPuTscGls

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...