Skocz do zawartości
saun

Czarnoskóra Hotka

Rekomendowane odpowiedzi

W związku z dużą ilością tematów o kochankach czarnoskórych chciałbym odwrócić sytuację i zapytać was o to czy chcielibyście zasmakować w hotce czarnoskórej. Może ktoś ma takie doświadczenia?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mają "piękną różową podszewkę" i zapewniam cię, że lizanko niczym się nie różni mimo innego koloru skóry.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, seks z Murzynką i Azjatką to jedne z moich nie zrealizowanych marzeń.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dla mnie czarnoskóre kobiety są aseksualne. Daleko mi do obrzydzenia, o jakim wspomniał kolega wyżej, jednak nie podniecają mnie i w żaden sposob nie pociągają. Podobnie mam z nastolatkami.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, seks z Murzynką i Azjatką to jedne z moich nie zrealizowanych marzeń.

mam tak samo :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zmieniłam tytuł tematu.

Uprzejmie proszę o używanie innego słowa niż "murzynka". Mam na nie silną alergię i mogę nie pohamować się w ostrzeżeniach.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

LukeTerry, bigboy69, Dr Lecter...dopisuję się do grona marzycieli. ;) Od dłuższego czasu pani w kolorze czekolady zajmuje pierwsze miejsce na mojej liście życzeń. Na samą myśl... [nie zarzucać]

:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja również mógłbym i chciałbym bardzo "spróbować" czarnoskórej pani  :evil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie mam podobne poglądy jak użytkownik kilka postów wcześniej - nie jestem rasitom, ale jakoś czarne mnie nie kręcą. Co gorsza, za każdym razem kiedy stawałem obok czarnych, to niestety miałem nieprzyjemność odczuwania brzydkiego zapachu skóry. Nie ogarniam, dlaczego tak od nich wieje, ale cóż to jest fakt i proszę nie brać tego za obrazę. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...