Skocz do zawartości
prx

Może na grillu?

Rekomendowane odpowiedzi

Może na grillu?

17:30

Piotr ubrany w chinosy i niebieską koszulę kończył przygotowywanie posiłków na wieczór, kiedy usłyszał pukanie do drzwi. Pojawili się pierwsi goście. Elegancko ubrany Marcin i seksownie wystylizowana Kasia przywitali się i minęli próg domu. Po kilku minutach rozmowy dołączyła do nich dziewczyna Piotra – Asia – która pojawiła się na dole w oszałamiającym stroju – miała mocny, imprezowy makijaż, rozpuszczone włosy, obcisłą, krótką sukienkę ledwo zasłaniającą pończochy oraz wysokie szpilki. Przywitali się i udali do stołu w celu rozpoczęcia tego przyjemnego, ciepłego wieczoru. Dziewczyny zaczęły delikatnie od drinków, Panowie zaś postanowili skosztować tequilli. Pogoda na dworzu była wręcz wymarzona. Przejrzyste niebo, pełne, prażące słońce – wszystko zapowiadało ciepłą noc i rozmowy do rana.

20:00

Dzwonek zapowiedział przyjście ostatnich gości. Aśka będąc na wylocie udała się do drzwi.

Otworzyła i zobaczyła przed sobą samego Pawła.

• Wow wow wow Asiu bardzo fajnie wyglądasz.

• Bardzo dziękuję. A gdzie Michał?

• Niestety go nie będzie, ale mam nadzieję, że wystarczy Ci moje towarzystwo. Kto jeszcze przyszedł?

• Kasia z Marcinem, i jak najbardziej wystarczy mi Twoje towarzystwo. Tylko proszę Cię bez końskich zalotów!

• Ja? Proszę Cię, nawet bym nie próbował. A nawet gdybyś Ty starała się mnie uwieźć to założę się, że nie dasz rady. Także nie próbuj!

• Haha, jasne jasne. Jakbym była trochę bardziej pijana, to może bym się z Tobą założyła.

• Wszystko da się zrobić. To co, idziemy do stolika, bierzesz w dłoń, prosto do buzi i chlup do gardła?

• Mhm, może..

Wrócili do reszty towarzystwa i tak jak planowali przy drzwiach, tak też zrobili przy stole. Piotr z Marcinem byli kilka kolejek do przodu, a Paweł musiał nadrabiać, dzięki czemu stabilniej trzymał się na nogach i płynniej prowadził rozmowę. Dziewczyny rozbawione jego opowieściami coraz chętniej sięgały po alkohol, co skutkowało coraz większym rozluźnieniem.

22:00

Pogoda i humory nadal dopisywały uczestnikom spotkania. Muzyka grała wewnątrz domu, a Aśkę i Kasię naszła ochota na tańce.

• Chodź Piotr, chodź potańczymy!

• Nieee, no nie chce mi się teraz. Podpity jestem, to trochę posiedzę. Weźcie Pawła i Marcina.

• Noo proszę Cię wstawaj!

• Nie, Asiu, chwilę odpocznę i wtedy, ok?

• Ok, to Panowie na pewno musicie pójść z nami na parkiet.

• Aha, ok...

• Paweł?

• Dobra, idę, ale ja nie potrafię tańczyć!

• Spoko, pobujamy się przy Was, a Piotr sobie popatrzy..

Dziewczyny rozweselone zaciągnęły chłopaków na środek salonu, podkręciły muzykę i przygasiły światła. W salonie widoczność była słaba, a alkohol konsekwentnie poluzowywał hamulce. Kaśka kręciła się w około Marcina, ocierała swoim seksownym ciałem. Kiedy kręciła tyłeczkiem po jego fiucie odchylał jej głowę ciągnąc za włosy i delikatnie całował po szyji, przygryzał uszy, a dłońmi przytrzymywał biodra, spontanicznie przesuwając je na piersi lub pośladki.

Asia sfrustrowana odmową Piotra chciała pokazać, jak fajnie bawi się bez niego, w związku z czym nie próżnowała na parkiecie. Paweł będąc słabym tancerzem bujał się w lewo i w prawo, a Aśka w bardzo prowokującym stylu tańczyła przy nim, raz za razem zbliżając swoje usta na niewielkie odległości od jego twarzy i szyji. Masowała jego plecy i klatkę, używając przy tym swoich długich paznokci. W pewnym momencie tańczyli w miejscu niewidocznym dla Piotra, a Paweł podniecony sytuacją skierował swoje dłonie na jej pośladki. Zaskoczona spojrzała na niego, jednakże nie oponowała. Jego noga znalazła się między jej udami. Dłonie uciskały i masowały jej pośladki. Opuścili się na nogach do momentu, gdy poczuła swoją cipkę na udzie Pawła. Kontynuowała kręcenie biodrami, a Paweł przyciskał ją do siebie coraz mocniej. Jej cipka musiała płynąć z podniecenia, które można było zauważyc po rumieńcach na twarzy.

Kaśka obserwując całą sytuację szepnęła do ucha Marcinowi, że jest bardzo nakręcona i chce się pieprzyć. Przysunęli się bliżej drugiej pary i rozpoczęli taniec w czwórkę. Piotr siedzący na tarasie nie wiedział co traci. Dziewczyny podekscytowane sytuacją i gorącą atmosferą zaczęły ze sobą tańczyć i dotykać swoich ciał. Były na tyle blisko, że ich usta złączyły się w namiętnym pocałunku, a dłonie wzajemnie krążyły po ciałach, uciskając piersi i pośladki.

Cała czwórka tańczyła coraz bliżej. Panowie ścisnęli dziewczyny między sobą. Marcin przez chwilę zastanawiał się nad zachowaniem kobiety Piotra, ale stwierdził, że to tylko taniec, a Ona nie robi nic złego. Paweł obserwując show i akceptację kolegi z parkietu, odważniej dotykał Aśkę, która coraz mocniej ocierała się o jego sterczącego, utkwionego w spodniach kutasa. Stał mu tak bardzo, że na pewno to wyczuwała. Sytuacja bardzo mocno ją podniecała i coraz bardziej myślała o tym, by poczuć w sobie fiuta. Upodobała sobie dotyk i pocałunki Kasi oraz wybrzuszenie w kroczu Pawła, które wyraźnie komplementowało jej sexapil. Nie mogła jednak pozwolić sobie na więcej, ponieważ bała się reakcji zaprzyjaźnionej pary. Postanowiła opanować emocje i kierując dłoń za plecy starała się odepchnąć Pawła. Ten zaś nie był skory do współpracy. Złapał ją za rękę i skierował wprost na swojego kutasa. Z podniecenia przeszedł ją dreszcz, kiedy ułożył się w jej dłoni – długi i gruby kształt. Chciała się odsunąć, jednakże została zmuszona do tego, by masować go przez materiał spodni. Nie mogła się uwolnić, ponieważ druga dłoń Pawła przyciągała ją oplatając w talii. Marcin z Kaśką widzieli tylko, że tańczą. Aśka zmieszana, ale zarazem podniecona, nie przestawała walczyć, jednakże jej opór słabł, a kutas stawał się coraz większy. Nie wytrzymała i ścisnęła go mocno. Kiedy to zrobiła poczuła mrowienie i pulsowanie cipki. Chciała poczuć w sobie mężczyznę, mocno i głęboko. Oderwała się od Pawła i szybkim krokiem wyszła na taras. Usiadła okrakiem na kolanach Piotra i mocno go ucałowała. Zszokowany oderwał się od niej i spytał:

• Wow, o co chodzi?

• O nic. Chce mi się pieprzyć. Weź mnie, bo zaraz nie wytrzymam.

• Z chęcią.. ale Kochana, wiesz, gości mamy, a ja zaraz z psem muszę iść.

• Zerżnij mnie, bo nie ręczę za siebie. Cała płynę i chcę poczuć w sobie kutasa. Weź mnie!

• Kochana.. spokojnie. Napij się, a ja się Tobą zajmę później. Dobrze?

• Nie, nie jest dobrze.

• Ok, wstawaj. Idę z psem.

• Wrrr... nie wytrzymam, ale dobrze.. Idź sobie!

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

w tym jest cały ambaras, żeby dwoje chciało  naraz ;))))

dawaj CIĄG DALSZY 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dalej będzie ciekawiej ;) reszta relacji wieczorem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...