Skocz do zawartości
Frank Underwood

Czy chciałybyście mieć Obrzezanego Kochanka?

Rekomendowane odpowiedzi

Luke, no widzisz, nieustannie miałbyś fiuta w cipce :D

Frank, a te nieobrzezane 25% to z Alaski? ;)

Hi Hi.... oj to już bym musiał po tak szczegółowe dane do ambasady zadzwonić :P

Rety, Frank chciał się chyba zareklamować, a tu cały misterny plan w pizdu... :D

Sorry, Frank :D

HeHe  no tak to już bywa z planami, no coż wobec tego co napisałaś nie będę ściemniał że mnie rozgryzłaś :D

To chyba bardziej jest uzależnione od kultury i religii - Żydzi i Muzułmanie, ale nie tylko oni. Podobno praktykuje się ten zabieg też w niejednym plemieniu afrykańskim (nie piszę o obrzezaniu kobiet).

Czytałem, że swego czasu w Stanach była po prostu moda na obrzezanie i lekarze wręcz namawiali rodziców nowo narodzonych chłopców na ten zabieg.

Racja Luke powód religijny jest bardzo istotny ale o tej modzie to nawet nie wiedziałem :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Za pierwszym razem wybrałam celowo pana obrzezanego i nie mam jakoś najlepszych wspomnień wręcz musiałam sie niezle nagimnastykowac ;) Obecny Kochanek to przeciwieństwo poprzednika ,a również jest obrzezany:)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Za pierwszym razem wybrałam celowo pana obrzezanego i nie mam jakoś najlepszych wspomnień wręcz musiałam sie niezle nagimnastykowac ;) Obecny Kochanek to przeciwieństwo poprzednika ,a również jest obrzezany:)

No to muszę przyznać Kocica że masz doświadczenie w rzadko spotykanej płaszczyznie , Fajnie :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Aha Ok Rozumiem Dzięki za szczerą odpowiedz Zouza , wiesz jak by Nie było w polsce to raczej rzadkość, więc aż jetem troszkę zaskoczony że Ci się trawił taki egzemplarz :)

Ale co jest rzadkością? Że Kochanek może dłużej niz 3 minuty i odwraca się do ściany?

Ja obrzezanego kochanka nie miałam, ale na tych nie obrzezanych nie narzekam :redevil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wole obrzezanego niz ze stulejka :redevil:

tez jestem za obrzezanym, sa super i mam takiego kochanka....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

witajcie, poznalam wspanialego kochanka bardzo niesmialego i nowicjusza ale to jakiego ma ptaka i to ze jest obrzezany i to jak potrafi go wykorzystac spowodowalo ze teraz nie mam ochoty na inne nieobrzezane

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czytałem, że swego czasu w Stanach była po prostu moda na obrzezanie i lekarze wręcz namawiali rodziców nowo narodzonych chłopców na ten zabieg.

Krąży wokół tego mnóstwo mitów, w sensie higieniczniej, czyściej. Tak, kurwa. Po tym w ogóle już nie trzeba się myć. Pachnie różami niezależnie od higieny. Ludzkość wymyśla mnóstwo bzdur, a to jedna z nich.

Miałam obrzezanego kochanka. Oprócz tego, że był kiepski, przekonany o WIELKOŚCI swojego strrraszliwego kutasa (mniejszego niż Rrr) i o swoich nieziemskich umięjętnościach, był jak każdy inny kochanek. Mało luźnej skóry do zabawy i blizna wokól fiuta. Tyle w tamacie.

Kogoś, kto w ogóle żartuje z tego zabiegu, zachęcam, by obejrzeć w jakich mękach wije się bezsilny noworodek, rozciągnięty na specjalnej macie, z rączkami i nóżkami przypiętymi pasami na rzepy. Krzyczy i jest siny, bo braknie mu sił w płucach, by protestować. Krojony na żywca, bo przeciez nie będzie tego pamiętał. Każdego rodzica, który robi to dziecku, pozbawiłabym na żywca skóry na pojebanym łbie i powiedziała, że przecież tego bólu nie będzie pamiętał.

Pojeby.

Tak, ponosi mnie, kiedy rodzice rodzicami zostawać nie powinni.

• Lubię 14

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Obrzezanie nie ma żadnego wpływu na długość czy jakość stosunku. To mity . Ale bezsprzeczne jest co innego - w Izraelu nie ma tak dużego problemu z rakiem szyjki macicy . Jest udowodniony wpływ higieny jaką zapewnia obrzezanie na obniżenie zachorowalności kobiet. Dziwne ale jednak....

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale bezsprzeczne jest co innego - w Izraelu nie ma tak dużego problemu z rakiem szyjki macicy . Jest udowodniony wpływ higieny jaką zapewnia obrzezanie na obniżenie zachorowalności kobiet. Dziwne ale jednak....

Z tą bezsprzecznością bym się kłócił i dla mnie to są jakieś bzdury. Po pierwsze jak pisała Rybka brak obrzezania nie ma bezpośredniego związku z brakiem higieny (jak ktoś dba tak ma) - co najwyżej niby łatwiej ją zachować ale ja tam nigdy się nie skarżyłem na żadne trudności. Po drugie gdyby ogólnie pojęta higiena miała na to wpływ to skutecznym zapobieganiem rakowi szyjki macicy byłoby chociażby samo używanie prezerwatyw przy każdym stosunku.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z tą bezsprzecznością bym się kłócił i dla mnie to są jakieś bzdury. Po pierwsze jak pisała Rybka brak obrzezania nie ma bezpośredniego związku z brakiem higieny (jak ktoś dba tak ma) - co najwyżej niby łatwiej ją zachować ale ja tam nigdy się nie skarżyłem na żadne trudności. Po drugie gdyby ogólnie pojęta higiena miała na to wpływ to skutecznym zapobieganiem rakowi szyjki macicy byłoby chociażby samo używanie prezerwatyw przy każdym stosunku.

Proszę zatem zapoznać się z takim tekstem   

germanska.pl/index.php/medycyna-wspolczesna/statystyka-w-medycynie

lub tym http://www.pracowniausg.legnica.pl/rozprawa.pdf. To tylko takie dwa opracowania onkologów - no ale co oni tam wiedza przecież ty wiesz wszystko i to lepiej.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...