Skocz do zawartości
niespełniony30

na śpiocha!

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawe czy to możliwe w rzeczywistej rzeczywistości

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe czy to możliwe w rzeczywistej rzeczywistości

Ja to chyba musiałabym być w śpiączce...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja to chyba musiałabym być w śpiączce

tfu tfu.. odpukać

Też sobie tego w realu nie wyobrażam.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja rozumiem minetki, masowanie, lizanie, nawet placówkę.

Ale cholera nie uwierzę w jakikolwiek brak reakcji jak ktoś kolokwialnie rzecz ujmując wkłada palca w dupę... CHYBA ŻE mooocno pijana, ale to inna kategoria niż na śpiocha [emoji14]

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja rozumiem minetki, masowanie, lizanie, nawet placówkę.

Ale cholera nie uwierzę w jakikolwiek brak reakcji jak ktoś kolokwialnie rzecz ujmując wkłada palca w dupę... CHYBA ŻE mooocno pijana, ale to inna kategoria niż na śpiocha [emoji14]

Dokładnie tak samo uważam, ta pani wygląda albo na ostro pijaną, albo po innych środkach chemicznych oczywiście zakładając, że to nie ustawione.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja rozumiem minetki, masowanie, lizanie, nawet placówkę. Ale cholera nie uwierzę w jakikolwiek brak reakcji jak ktoś kolokwialnie rzecz ujmując wkłada palca w dupę... CHYBA ŻE mooocno pijana, ale to inna kategoria niż na śpiocha

Gdybys przeczytal moje opowiesci prawdziwe to przekonal bys sie , ze jak najbardziej takie sytuacje sa realne poniewaz sam je przezylem i opisalem wczesniej w moich opowiesciach.

Moja dziewczyna nie byla wtedy pijana ale bardzo juz wyczerpana dlugim seksem i powiedziala tylko : " bardzo przepraszam ale mam dosyc , dobranoc".

Oznaczalo to tylko tyle, ze ciag dalszy musze sam kontynuowac, rowniez od tylu i nie tylko jako palec.

Tak wiec istnieje kategoria "na spiocha"  mniej lub bardziej zmeczonego nie wazne z jakiego powodu :redevil:

Podobnych sytuacji z innymi partnerkami rowniez zdarzylo mi sie wiecej.

A wiec odwaznie do dziela o kazdej porze dnia i nocy :redevil: .

Jest jeszcze kategoria "zatrzymanego orgazmu" kiedy np w trakcie serii orgazmow musialem wyjsc do pracy a dopiero po powrocie kontynuowac wywolywanie dalszych orgazmow jak gdyby nie bylo tej przerwy w trakcie seksu :redevil: .

Tak wiec nie tylko mozna z sukcesem kontynuowac seks np. po chwilowym wyjsciu do lazienki ale nawet po dlugiej wielogodzinnej nieobecnosci. Zasada "garnka pod pierzynka" :lach:

Tez fajne :saint: .

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A wiec rozwieje wasze wątpliwości i powiem wam że moja żonka ma problemy z zasypianiem wiec dr. XXX ku mojej ogromnej radosci przepisał jej tabletki nasenne po których spi jak kamień a ja używam sobie do woli... proste ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...