Skocz do zawartości
Monty_Python

HOT WIFE ON BOARD

Rekomendowane odpowiedzi

Eeee, myślę, że sporo jednak ma. Tylko pewnie rzadko kto ma odwagę, by zapytać, zaczepić. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Eeee, myślę, że sporo jednak ma. Tylko pewnie rzadko kto ma odwagę, by zapytać, zaczepić. 

Zgadzam się z Tobą! A widział ktoś kiedyś taką naklejkę na aucie?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja nie widziałam, ale w dobie naklejek typu "pokaz pośladki dam ci czekoladki" chyba sama nie zwróciłabym na to większej uwagi.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio była u mnie na wymianie opon kobieta ładna, szczupła w zwiewnej sukience i szpilkach z łańcuszkiem na kostce. Przecież nie wypale do niej z pytaniem ,, czy jest Pani Hotwife,, chociaż wiem co łańcuszek oznacza. Tak też pewnie będzie z naklejką ludzie będą wiedzieli co to oznacza.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Optimusx, mogę Cię zmartwić, ale moja koleżanka z 10 lat, a może i więcej, nosi. Nadal nie ma pojęcia o tym znaczeniu.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio była u mnie na wymianie opon kobieta ładna, szczupła w zwiewnej sukience i szpilkach z łańcuszkiem na kostce. Przecież nie wypale do niej z pytaniem ,, czy jest Pani Hotwife,, chociaż wiem co łańcuszek oznacza. Tak też pewnie będzie z naklejką ludzie będą wiedzieli co to oznacza.

Wyślę do Ciebie moją żonę,potrzebuję dwie opony 225/45 ZR17 :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mogę mieć coś na zbyciu.

Optimusx, mogę Cię zmartwić, ale moja koleżanka z 10 lat, a może i więcej, nosi. Nadal nie ma pojęcia o tym znaczeniu.

Trzeba ją uświadomić. Chociaż konsekwencje mogą być nieprzewidziane. Np. Zostanie Hotką, lub oberwie Ci się rykosztem i powie np. ,,za kogo Ty mnie uważasz.,, itp... :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie nie podoba się pisanie tytułu dużymi literami !

Co Wy na to forumowicze ?

pozdrawiam

Karoll

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Guma to podstawa :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie nie podoba się pisanie tytułu dużymi literami ! Co Wy na to forumowicze ?

Że destruktywnie zdeklasowałeś dotychczasowego mistrza OT i od tej pory do nie wiadomo kiedy będziesz nosił tę łatkę.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...