Skocz do zawartości
Robert

Fetysz medyczny i zabawy w doktora

Rekomendowane odpowiedzi

Ktoś chętny podjąć temat :-)))))))))))

Jak zapewne zauwazyles mamy tu na forum bardzo duzo tematow dlatego rzucenie samego hasla to jeszcze za malo.

Masz pomysl tematu to go rozwin i zachec przyszlych dyskutantow do rozmow.

A wiec do dziela. I zycze powodzenia :)

A temat Ty podjales a nie KTOS !

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

temat ciekawy i faktycznie wart rozwinięcia -gdzieś tam kiedyś fotograficznie zdarzyło nam się o niego zahaczyć ale chętnie posłuchamy o doświadczeniach bardziej zaawansowanych :)

post-502-0-62368900-1430379129_thumb.jpg

• Lubię 22
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

R: Oj jak tak patrzę na to zdjęcie, to normalnie czuję, że szybko bym nie wyzdrowiał...  :mily:

W ogóle to coś słabo się poczułem... :growgr: Czy Moonka świadczy wizyty domowe w ramach umowy z ZKF (Zapomogowa Kasa Forumowa)?  :redevil:

temat ciekawy i faktycznie wart rozwinięcia -gdzieś tam kiedyś fotograficznie zdarzyło nam się o niego zahaczyć ale chętnie posłuchamy o doświadczeniach bardziej zaawansowanych :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy Moonka świadczy wizyty domowe w ramach umowy z ZKF (Zapomogowa Kasa Forumowa)? :redevil:

R: oczywiście z dojazdem do klienta full service i tylko  na kasę chorych ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

R: Jest zatem nadzieja! Będę żył!  :redevil:

Ale żeby zupełnie nie offtopować  :mily:

Nas co prawda nigdy jakoś specjalnie tematy medyczne nigdy nie kręciły ale zawsze przy okazji jakichś wizyt w szpitalu zwracałem uwagę pielęgniarki w dobrze dopasowanych i niezbyt długich fartuszkach. A zdarzały się takie, oj zdarzały...  :saint: I nie jednemu pacjentowi były w stanie podnieść ciśnienie  :mily:

R: oczywiście z dojazdem do klienta full service i tylko  na kasę chorych ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fotka super , czekał bym nawet miesiąc w kolejce na wizytę u takiej pani doktor :-))))))

Rozmawiałem kiedyś z moją koleżanką , że dużo by nie brakowało a pan doktor zaliczył by ją na fotelu po badaniu gdy mąż czekał za drzwiami. Niby kontrolna wizyta u ginekologa więc nic wielkiego a tu zaskoczenie bo tego dnia była pobudzona dość mocno. Lekarz jak lekarz wiadomo ale gdy doszło do lądowania na fotelu i rozłożeniu nóg wiedziała , że nie ten czas bo cała pulsuje w środku. I zaczęło się, palec a potem wziernik . Nic by się nie działo ale po chwili zaczęło robić jej się dobrze i chyba zauważył to chłop bo mu spodnie stanęły. :-)))))))))) wcale mu się nie dziwie bo fajna dupa z niej, uratowało ją wejście piguły do gabinetu bo była w stanie poprosić o rzniecie:-))))) . No i skończyło się tak, że zmieniła lekarza na jeszcze młodszego i dalej dość często chodzi z mężem na wizyty tylko, że mąż czeka a ona do dziś stuka się z tym lekarzem. :-)))))

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moonka co za zdjęcie! Superrr!

Takie przebrania jak można kupić w sexshopach nie za bardzo trafiają w mój gust bo często są,,przesadzone''. Za to nieraz będąc w szpitalu widziałem Panie na różnych stanowiskach, które wywoływały u mnie wzrost ciśnienia pomimo tego, że ubrane nieraz były w zwykły fartuszek i białe spodnie. Pomijam oczywiście te Panie które mają na sobie skąpy fartuszek i krótka spodniczke bo one potrafią nieźle zawrócić w głowie... ;-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Interesuję się tym tematem od dłuższego czasu ale ciężko z kimkolwiek o tym porozmawiać, może wspólnie na forum poruszymy ten temat ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzies tu kiedys było opowiadanie o badaniu ginekologicznym z mężem za drzwiami...

Przyznam ze jeżdżąc z zona w ciąży na systematyczne Badania do ginekologa w średnim wieku wiele razy miałem fantazje z nimi związana. Czekając za drzwiami ale tez i w pokoju obok...

Fantazje potęgowało to ze pan doktor nie musiałby juz uważać ;)

Ps jutro zona jest z nim umówiona na ogólne badanie ;) chłop cześciej tam zagłada niz ja...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...