Skocz do zawartości
Frank Underwood

...No i nadszedł czas na Realizacje Marzeń...Miło mi poznać Forumowiczów ;]

Rekomendowane odpowiedzi

Od  dawna myślałem o nawiązaniu Ciekawej relacjii z jakąś sympatyczną i inteligentą parą/małżeństwem w chrakterze Kochanka-przyjaciela, chętnie na dłużej wiem że to miejsce jest  do tego idealne  i  ,że lepszego nieznajde dlatego naprawdę bardzo się Cieszę że tu jestem :) na początek chyba tyle Pozdrawiam wszystkich z Południa :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Opole, stolica polskiej muzyki- wita :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

muszę przyznać że opanowanie wszystkich aspektów techniczno-logistycznych na tej stronie może mi chwilę zająć więc z góry prosze o wyrozumiałość. Jestem pod dużym wrażeniem atmosfery jaka tu panuje czyli taka rodzinno-przyjacielska człowiek od razu czuje sie jak wśród swoich choć jest tu tak krótko ;)

aha No i serdeczne pozdrowowienia dla Hotki shishy za miłe słowa... ps pisząc o południu miałem na myśli największe miasto w tej częsci naszego pięknego kraju czyli stolicę Małopolski ;P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Frank jest postacią cholernie błyskotliwą a zarazem wyrachowaną i... subtelną. Nick zobowiązuje, a Ty postawiłeś tym samym sobie wysoko poprzeczkę.

Przyjemności z forum!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

BlackBetty - Co do wyrachowania i Błyskotliwości Serialowego Pana Franka pełna zgoda ale co do subtelności to Cieżko mówić o tym u kogoś kto wrzuca dobrą znajomą pod nadjeżdżające metro :)   a że nick zobowiązuje to wiem i postram sie udzwignąć to brzemie :}

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za cenne info trochę szkoda ,że "minołem"  sie  z  ostatnim zlotem no ale co sie odwlecze to.....wiadmoo....  :)   a  ostatni krakowski zlot był owocny ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...