Skocz do zawartości
Zouza

Słownikowe pomyłki

Rekomendowane odpowiedzi

Nasza córka w trakcie wakacji miała urodziny i postanowiliśmy popłynąć statkiem po bałtyku, zrobiła zdjęcie i wysłała dziadkom z dopiskiem "pozdrowienia z urodzinowego seksu" zamiast rejsu...

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja Pani kiedyś pisała do .... Jarku ... wyszło Karku no i chłop się obraził

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mail zawodowy do pana o imieniu Dennis wyszedl z mojego mailboxa zaczynając się od słów: Dear Pennis...

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie pisałem PW i z racji złej prognozy pogody odpowiedziałem że spacer może być ale raczej W kaloszach a słownik uparcie zmieniał to na w Karkonoszach. Ale gdzie tam taki błąd w porównaniu do dear pennis.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Kiedyś podczas rozmowy w szerszym gronie powiedziałem zamiast "człowiek"  członek nie jest z drewna...

Niektóre panie się śmiały a niektóre zapowietrzyły - szkoda ze nie miałem kamerki...

pozdrawiam

K.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

" siedziała na fotelu eklektycznym patrząc mu w oczy. Napięcie rosło..."

Przeczytajcie uważnie proszę :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

" siedziała na fotelu eklektycznym patrząc mu w oczy. Napięcie rosło..."

Przeczytajcie uważnie proszę :)

Ja elektryk jestem, dla mnie nawet bez tego napięcia wyszło krzesło elektryczne :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek dojrzalyimpot

hehehehe  dobre są czasem te podpowiedzi

ale jest w tym klimacie serwis w necie

polecam bo beka jest dobra a i jest z czego czerpać :)

http://www.schroniskodlaslow.pl/

Pierwsze imperium które rozciąga się od słowa do słowa :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

żona z kuchni do męża :

Kochanie chcesz naleśnika ?

on :

Nie! , na misjonarza !

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś była taka zabawa. Włóż pięć palców głęboko w usta i powiedz "Kolejarz stój".  Ciekawe co Wam wyjdzie. Bo mnie ewidentnie że cholera chuj. Tylko nie za głęboko żeby się nie porzygać. Panie mogą się dławić penisem, w zastępstwie.

A spróbuj z "napisz gdzie leżą Włochy" :D

Rany, jakie to dzieciństwo jednak głupie jest :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...