Skocz do zawartości
pit56

Żony na wakacjach

Rekomendowane odpowiedzi

Zawsze mnie fascynuje sytuacja w której małżeństwo (para) wyjeżdża na wakacje do ciepłych krajów. A tam pani oddaje się tubylcom. Ktoś miał takie doświadczenie ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz ja bywam w tzw ciepłych krajach i jakoś akurat tubylcy nie działają na mnie pociagająco. Szególnie zawiodłam się hiszpanami, są nieznośnie głośni i całkowicie niekonkretni.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawi mnie jak grecy czy też bardziej śniadzi francuzi a już tak w ogóle ciemnoskórzy. Czy jakieś panie mają doświadczenia.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Polki w Egipcie dość szybko tracą głowę, a tubylcy są wyedukowani w odpowiednich tekstach ala "system włoski".

Większość z nich słyszała opowieść o bogatej turystce i młodym tubylcu, który tak zawrócił jej w głowie, że mu hotel ufundowała.

Działa to na nich tak, że nieważny wiek, nieważny wygląd...

Ryzyko załapanie czegoś od takich jest dość duże proporcjonalne do ich przebiegów, a prezerwatywy to na życzenie.

Tu  masz ciekawy dokument:

https://www.youtube.com/watch?v=WiVnYkPlV_Q

Znajomi polecieli na wakacje do Egiptu. Bardzo atrakcyjna para. Ona dość szybko zakochała się w tubylcu.

On oczywiście nie wtajemniczony, a ona chociaż przerażona to szukała możliwości na kontakt.

Jak ktoś chce "otworzyć" żonę to jest to dobry adres. Tyle że uwaga na choroby.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry dokument, nieźle zrealizowany. O charakterach... i słabościach.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Świetny film. Myślę że daje do myślenia też nam facetom - dlaczego kobiety tam wyjeżdżają spragnione tego czego u nas nie mogą dostać. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ehhhh.... Jak to moja mama mówi - "kocham Egipt" :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwszym facetem który przyprawił mi rogi był obcokrajowiec a dokładniej Włoch.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ehhhh.... Jak to moja mama mówi - "kocham Egipt" :)

Fajnie że kobiety różnego wieku i urody mogą choć na wakacjach poczuć się pożądane.

Dla chętnych na oddanie żony, przy ich niechęci to dobre miejsce do przeskoczenia bariery.

Niewiele kobiet odmawia tubylcom. Wybór jest duży od śniadych po czarnoskórych.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...