Skocz do zawartości
shisha

witajcie :)

Rekomendowane odpowiedzi

Już się trochę znamy z konta męża, który dał mi sie zorientować, o co właściwie Mu chodziło z tym Cuckoldingiem. No i zaczęło się powoli... zasiał we mnie ziarenko tego wszystkiego, co tutaj mozna, zobaczyć i przeczytać. Mam nadzieje, że przyjmiecie mnie dobrze :P

i tak na 'dzień dobry', żeby sobie co nieco zobrazować :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

i tak na 'dzień dobry', żeby sobie co nieco zobrazować :)

Cześć :) Miło Cię widzieć. Zapraszam na forum, mam nadzieję że tam podejmiesz dyskusję. Przypominam też, że zdjęć nie publikujemy w dziale powitań, tylko w stosownym dziale z galeriami. Pozdrawiam i życzę owocnych dyskusji oraz spotkań ;) PS- Bardzo ładny awatar.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zdjęć nie publikujemy w dziale powitań, tylko w stosownym dziale z galeriami.

wtopa na samym początku...  :facepalm:

Mnie również miło :)

Ps. Awatar z sieci, ale dzięki :) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć

Pochwal się - który to mąż?

Baw się dobrze!

może?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

który to mąż?

Pierwszy! :lach: 

Pan Gooral :)  

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj  shisha ! Czerp całymi garściami z tego co można tutaj zobaczyć, przeczytać i przeżyć... ;) Witamy na pokładzie!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć, Kochanie  :*

Siemanko :)

Co Ty taki miły ostatnio? :P 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...