Skocz do zawartości
jok

Niekontrolowana przygoda z pociągu do Poznania

Rekomendowane odpowiedzi

Moja dziewczyna jest średniego wzrostu, wtedy ciemne włoski do ramion, lekko przy kości, biust D, fajna buźka, zaokrąglona w pupci i udach  :)

Kilka lat temu wybraliśmy się z dziewczyną na mecz żużlowy do pewnego miasta. Wybraliśmy opcję pociąg żeby móc przeżywać  emocję z %. Wracając na dworzec PKP po wypiciu dość znacznych ilości i w dobrych humorach spotkaliśmy znajomych 3 kolesi, których widywaliśmy na innych meczach w naszym mieście. Przyłączyliśmy się do nich i po krótkiej naradzie postanowiliśmy dokupić "napoje" na drogę.

Dziewczyna została  z dwójka kolesi a ja z jednym wyruszyłem na poszukiwania.

Po powrocie zauważyłem że moja dziunia stała się obiektem zainteresowania jednego z nich, jakieś żarciki wspólne foty itp. 

Po zakupieniu biletów udaliśmy się do naszego pociągu, zapowiadała się 3 godzinna podróż z całkiem fajną ekipą.

Impreza w przedziale trwała w najlepsze, po pewnym czasie przestałem liczyć ilość wypitego alkoholu, widziałem że moja dziewucha robi się coraz weselsza. Na początku usiedliśmy naprzeciw siebie przy oknie ( wagon przedziałowy) . Po pewnym czasie moja myszka wylała na siebie sok pomarańczowy w takiej ilości że postanowiła zmienić miejsce, usiadła między mną a swoim adoratorem. Dwójka jego znajomych siedziała na przeciw a poza tym nikt nie chciał wejść do naszego przedziału  :)

Po pewnym czasie zauważyłem że Adorator zaczął poświęcać mojej dziewczynie coraz więcej uwagi, wspólne toasty, brudzie , zaczął jej tez sporo polewać. O dziwo moja laseczka dobrze czuła się w tym chociaż na co dzień nie jest aż tak odważna dla nowo poznanych ludzi.

Postanowiłem że dam im trochę wolności, jednoczesne zagadałem się z gościem siedzącym po drugiej stronie. Po paru stacjach adorator wstał otworzył okno i wcisnął się miedzy mnie a moją dziewczynę. Spokojnie odsunąłem się w stronę okna.Wtedy moje podniecenie wzrosło lawinowo. Kilka razy wychodziłem z przedziału na papierosa (reszta paliła w środku) przechadzałem się po korytarzu i próbowałem zerkać w szparach miedzy zasłonkami co się tam dzieje. Adorator stał się wtedy jeszcze bardziej odważny i zaczął obmacywać moją hotke. Od masowania ramion schodził niżej , napotykał przy tym na minimalny opór ze strony mojej niewiasty. Za każdym razem gdy wchodziłem do przedziału, robiłem to maksymalnie głośno i  powoli wtedy zabawy przygasały. Przy kolejnym moim papierosie widziałem jak dłoń adoratora próbuje dostać się do cipeczki bez zdejmowania spodni. Druga dłoń wchodziła pod bluzkę i masowała piersi, które coraz bardziej zaczynały się odsłaniać.

Opór ze strony mojej dziewczyny malał aż w końcu facet wziął jej dłoń i położył na swoim udzie. Zaczęła przesuwać ręka po jego udzie i brzuchu. W tym momencie było widać jak mocno mu stoi. Biłem się w myślach czy wejść i przerwać czy oglądać i czekać co będzie dalej. Parka migdaliła się dalej coraz odważniej. Po chwil jeden z współtowarzyszy podróży nagle  wyszedł z przedziału do WC a zabawa w środku ustała. Zdawało mi się że moja hotka i adorator zauważyli ze widziałem co się wyprawia. Zamiast wejść do środka poszedłem za kolesiem w stronę WC zastanawiając się czy wyszedł bo mu kazali żeby mnie zająć czy po prostu koleś chciał się odlać. Podczas palenia pod toaletą koleś powiedział mi: " wiesz on  taki już jest jak sobie trochę wypije, ogólnie to pies na baby" . Po jakimś czasie wróciliśmy do przedziały i gdyby nigdy nic biesiadowaliśmy dalej i po paru kolejnych drinach z plastikowego kubeczka nagle zasnąłem. Ocknąłem się po mniej więcej godzinie a w przedziale siedział kolejny koleś. Moja parka stała na korytarzu na papierosie. Po jakimś czasie przyszli i wtedy okazało się że za chwilę musimy wysiadać. Obudziliśmy resztę towarzystwa i tak zakończyła się nasza podróż a rozpoczęły się moje przemyślenia co tak naprawdę wydarzyło się podczas mojego snu.

Już w taksówce mojej hotce zrobiło się niedobrze i musieliśmy zmienić środek transportu na własne nogi. Wtedy zacząłem ja pytać jak mogła obściskiwać się z tym kolesiem ( o tym co widziałem z korytarza nie wspominałem) Zaczęła mnie przepraszać i stwierdziła że już nigdy nie wypije alkoholu.

Moje wyobrażenia na temat ich możliwych dalszych igraszek z tamtego pociągu zawsze są bardzo barwne ale to niestety tylko wyobrażenia.

Po kilku dniach złapała z nim kontakt na naszej klasie. Pewnego razu zapomniała się wylogować i nie omieszkałem sprawdzić o czym pisali. Adorator na wstępie nazwał ją "cipeczką" . Potem moja ukochana pisała że za dużo wypiła i jego ręka zaczęła sięgać za głęboko. Adorator też wypisywał że był pijany i w sumie niewiele pamięta a kończąc miła rozmowę przeplataną wątkami sportowymi napisał że słodkie buzi było pamiętasz ?

Od tamtego czasu uświadomiłem sobie że takie rzeczy mnie mocno kręcą.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zastanawiam się nad sensem umieszczania tej samej historii po raz trzeci:

- rogate fantazje:    https://www.cuckoldplace.pl/topic/16204-przygoda-w-poci%C4%85gu/?hl=%C5%BCu%C5%BClowy

- nasze historie prawdziwe: https://www.cuckoldplace.pl/topic/15953-niekontrolowana-przygoda-w-poci%C4%85gu/?hl=%C5%BCu%C5%BClowy

Teraz jest to opowiadanie znalezione w sieci (wszystkie Ty zamieściłeś).

Wystarczyło tylko coś dopisać do starego tematu a pojawiłby się na początku listy i uzyskałbyś ten sam efekt.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Znaczy... jeśli dobrze rozumiem...

4 posty na koncie, jeden powitalny, a pozostałe trzy są jednakowe w różnych działach?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo aktywny użytkownik i ma bardzo wiele do opowiedzenia. (w przeglądzie profilu wydać tylko 3 posty- wszystkie takie same, czwarty zaginął, postu powitalnego nie ma).

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zastanawiam się nad sensem umieszczania tej samej historii po raz trzeci:

Ja się zastanawiam w ogóle nad całym tym wątkiem. Pole do popisu dla spamerów którzy metodą kopiuj-wklej podbijają sobie ilość postów, diabli wiedzą po co zresztą.

Co innego "nasze historie prawdziwe", to z ciekawością czytam :list:

Ale to tylko moje zdanie.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się zastanawiam w ogóle nad całym tym wątkiem. Pole do popisu dla spamerów którzy metodą kopiuj-wklej podbijają sobie ilość postów, diabli wiedzą po co zresztą.

Co innego "nasze historie prawdziwe", to z ciekawością czytam :list:

Ale to tylko moje zdanie.

Czasem lubię przeczytać fajne opowiadanie i dobrze że takie się także na tym forum znajdują, ale jest tu też wyszukiwarka i po charakterystycznym szczególe można sprawdzić czy nie dubluje się czegoś co na forum już jest (w przypadku tego opowiadania wystarczy wpisać "żużlowy" - znajdzie się tylko te opowiadania i od teraz mój wpis)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Menczi, dziękuję za czujność.

Wcześniejsze tematy tego forumowicza z tym samym opowiadaniem zostały usunięte.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żużel to w ostatnich dniach gorący temat, a ja wiedziałem że już kiedyś o wyjeździe na mecz żużlowy tutaj czytałem.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...