Skocz do zawartości
juro

Zabawa przed kamerką

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, Dragonfly napisał:

Powiem Wam, że czasem zastanawia mnie co podnieca ludzi bawiących się przed kamerkami, którzy udostępniają to online większej grupie osób. Przecież niejednokrotnie nie widzą kto na nich patrzy, bo oglądający nawet nie muszą się ujawniać. Czy chodzi właśnie o tę nieświadomość, kto na Ciebie w tym momencie patrzy? 

Pewnie jest wśród nich odsetek który to podnieca i ma to wtedy związek z ekshibicjonizmem. Dla części jest to jednak praca ;) 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moje skromne odczucie - wiałabym od wszelkich kamer gdzie pieprz rośnie

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, Wichura napisał:

Pewnie jest wśród nich odsetek który to podnieca i ma to wtedy związek z ekshibicjonizmem. Dla części jest to jednak praca ;) 

@Wichura, ależ ja sobie zdają sprawę,  że ogrom bawiących się na kamerkach dostępnych dla większej ilości "widzów", to ludzie nastawieni typowo na komercję. Jednak wiem, że są ludzie którzy bawią się tak dla frajdy.

Zawsze myślałam, że w tym kręci ludzi fakt, że ktoś w miarę namacalny ich podgląda. Reakcje podglądacza w formie komentarzy, napiwków czy nawet zdjęć. Ale zastanawiam się co kręci w tym osoby, które nie wiedzą kto ich ogląda i jak na to reaguje. Wydaje mi się to takie suche, bez emocji dostarczanych przez "widza"- od "widza". 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
10 minut temu, Dragonfly napisał:

Ale zastanawiam się co kręci w tym osoby, które nie wiedzą kto ich ogląda i jak na to reaguje. Wydaje ie się to takie suche, bez emocji dostarczanych przez "widza"- od "widza". 

Dla mnie to po prostu forma ekshibicjonizmu

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Wichura napisał:

Dla mnie to po prostu forma ekshibicjonizmu

O tym też dobrze wiem.

Próbuję zrozumieć właśnie ten mechanizm. W moim odczuciu, to jak lizanie lizaka w opakowaniu. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja Wam powiem, że są też pozytywne aspekty, dawno temu na zbiorniku, był to w miarę początek naszego związku z żoną, namówiłem ją by na kamerce pokazała swoje cycunie, bo miała kompleksy, że małe itd. Zachwyt oglądających sprawił, że potem sama była chętna zamieścić tam sporo zdjęć i filmów a po kompleksie ani śladu do dziś ?

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...