Skocz do zawartości
juro

Zabawa przed kamerką

Rekomendowane odpowiedzi

Co sądzicie na temat zabaw przed kamerką. Moja Pani ostatnio odkryła tą formę zdrady.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że jak w każdej zabawie jeśli spotkają się dwie potrzebujące tego samego strony to może być ciekawe doświadczenie :D Kwestia zapotrzebowania :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na początek wchodzenia w temat myślę że to dobra forma

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co sądzicie na temat zabaw przed kamerką. Moja Pani ostatnio odkryła tą formę zdrady.

Kiedyś, dawno temu. Jeśli dobrze liczę, to ostatni raz 10 lat temu się ostatni raz bawiłam przed kamerką. Co można o tym sądzić? Logujesz się na czaty i zabawa trwa.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Raz już pisałem o tym że bardziej kręci mnie jak widzęswoją Panią za pomocą kamerki niż  w realu. Takie tam fiksum dyrdum, dlatego też dlamnie jest to bardzo interesujące. Tym bardziej że druga strona może być mniej skrępowana nawet jesli wie o kamerce, a powinna wiedzieć.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wypowiem się za siebie. Przez pewien czas była to dla mnie emocjonujaca i ekscytujaca forma "zabawy". Szybko jednak spowszedniała bo brakowało mi bezpośredniości, poczucia obecności itp, na marginesie maży mi się starodawny pep show:D. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mi się bardzo podoba, jest taki element tajemniczości a dla hotki pierwszy krok w stronę innego typu zabaw;) mi bardzo podoba się taka forma zabawy

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kilka(naście?) razy byłam na kamerkach czy to solo, czy z moim facetem lub kochankiem. Nie odczuwam potrzeby się obnażać przed kamerką - czy to dla jednego faceta czy 100. Wirtualny seks mnie nie jara. Ale nie wykluczam w przyszłości jak będzie wena na to.

Za to mam inną fantazję, mój facet w domu na kamerce a ja jadę solo do kochanka - on ma obraz na naszą akcję ale my w łóżku "zapominamy" że jesteśmy oglądani. To coś nowego!

• Lubię 5
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja od zawsze tak miałem, ale przede wszystkim dlatego, że my nie lubmy jak kochanek wie, że ja wiem. Raz, że to troche utrudnia znalezienia kochanka, który zrozumie fetysz, dwa, ze nas to nie jara:) lepiej jest jak on nie wie i mysli ze bierze sobie czyjąś, zdzirkowatą, bo zdradzającą kobietę:) Ten styl rodzi właśnie problem, że jak nie widzę to mam miliony pytań, setki prośb o relacje, analizowanie kazdego ruchu itp itd co bywa z czasem męczące. Dlatego też, kiedy ostatnio po wielu latach udało nam się ponownie wejść w temat to zamontowaliśmy w torebce ukrytą kamerkę:) To nie dokońca to samo co zabawia przed kamerką live, ale nawet lepsze bo jest to moja najbardziej strzezona i najczesciej uzywana karta SD :) Oczywiście przez to ze kochanek zgasił swiatło nie widac wiele, ale jak sie troche pomiesza parametrami obrazu to widac wystarczajaco dużo, a równie wiele słychać. Polecam, bo jest to niesamowite doświadczenie, obejrzeć to razem, czy też osobno:)

• Zmieszany 2
  • Facepalm 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Raven, a może Tobie ktoś zamontuje kamerkę w toalecie, a Ty nieświadomy tego faktu będziesz czuł się swobodnie? 

Albo może ktoś sfilmuje jak lekarz bada Ci prostatę? 

Wszak grunt, to dobra zabawa oglądającego Cię w intymnej sytuacji. ;)

Chciałbyś, żeby ktoś z Ciebie zrobił sobie taką zabawkę? 

• Lubię 4
  • Zmieszany 1
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...