Skocz do zawartości
dyskretnie

bolą mnie jąderka z podniecenia - ratunku

Rekomendowane odpowiedzi

Mieliście coś takiego? Jestem w szoku! Rozumiałbym jeżeli miałbym 16 lat i pieścił się z jakąś laseczką ale nie w moim wieku! Nie mogę usnąć i sie męczę a boje sie gwałtownie ruszać bo wytrysnę samoczynnie! 

Zaczęło się od tego że moja Pani dzisiaj poszła do koleżanki, piły sobie winko, plotkowały i wpadł tam jakiś kolega i odprowadził moją Panią do domu. Umówili się na niedziele na basen i na saune. Napisał jej smska że w saunie rozchyli jej nózki i będzie lizał wilgotną cipkę a potem będzie się ocierał sterczącym kutaskiem patrząc w oczka mojej Pani i czekając na spojrzenie, które mówi "wejdź we mnie" Pokazała mi tego smska i zwariowałem.

Pani oczywiście umówiła się na spotkanie. Kolega zwalił sobie konia bo mu stał jak dyszel a ja nie mogę nic zrobić bo Pani powiedziała ze ma ochote rano mnie wytresować na maksa i wulgarnie. 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Auuuuuuua..... znam ten ból kolego...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

właśnie najgorzej na brzuchu bo spuszcze sie na prześcieradło i bedzie ślad i problem

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jajka i małego w kubeł lodu - ulga murowana ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

moczenie w zimnej wodzie pomaga w trakcie moczenia ale po moczeniu nadal bolą, musze jakoś usnąć. Boje sie żeby nie wytrysnąć bo już miałem kilka razy tak że spuściłem się miękkim ch...em

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mieliście coś takiego? Jestem w szoku!

Temat przeniosłam do stosownego działu, bo zakładam, że żadnej Hotki "jąderka z podniecenia nie bolały". ;)

moczenie w zimnej wodzie pomaga w trakcie moczenia

No to może noc w wannie z zimną wodą? ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kastracja też może być pewnym rozwiązaniem ;)

• Zauroczenie 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mieliście coś takiego? Jestem w szoku! Rozumiałbym jeżeli miałbym 16 lat i pieścił się z jakąś laseczką ale nie w moim wieku! Nie mogę usnąć i sie męczę a boje sie gwałtownie ruszać bo wytrysnę samoczynnie! 

Zaczęło się od tego że moja Pani dzisiaj poszła do koleżanki, piły sobie winko, plotkowały i wpadł tam jakiś kolega i odprowadził moją Panią do domu. Umówili się na niedziele na basen i na saune. Napisał jej smska że w saunie rozchyli jej nózki i będzie lizał wilgotną cipkę a potem będzie się ocierał sterczącym kutaskiem patrząc w oczka mojej Pani i czekając na spojrzenie, które mówi "wejdź we mnie" Pokazała mi tego smska i zwariowałem.

Pani oczywiście umówiła się na spotkanie. Kolega zwalił sobie konia bo mu stał jak dyszel a ja nie mogę nic zrobić bo Pani powiedziała ze ma ochote rano mnie wytresować na maksa i wulgarnie. 

A ja mam taką propozycję - Polo Cocta

Kiedy wejdziesz już w Kingsize jąderka stana sie jadrami, kutaski - kutasami, nóżki nogami,może smski bedą smsami.

Jest też możliwe że w normalnym rozmiarze ból zniknie.

• Lubię 25

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...