Skocz do zawartości
dyskretnie

bolą mnie jąderka z podniecenia - ratunku

Rekomendowane odpowiedzi

zamknij ptaka w klatce , nie bedzie fruwal :)

... a co z jaderkami ?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zrobic wydmuszki

Toć to juz nie wielkanoc... troche za pozno:p

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wy sobie żartujecie a tu się rozchodziło o moje jaja hehehe, już mnie nie bolą tak jak wtedy, to była wyjątkowa sytuacja i na szczęście bardzo pozytywnie się skończyła

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wy sobie żartujecie a tu się rozchodziło o moje jaja hehehe, już mnie nie bolą tak jak wtedy, to była wyjątkowa sytuacja i na szczęście bardzo pozytywnie się skończyła

Jesli z jaderek powstaly jaja i w dodatku juz nie bola to nalezy historie powtorzyc tym razem z JAJAMI i wtedy zobaczymy jaki bedzie efekt :redevil:

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak do tych jaj jeszcze porządny kutas dołączy, miast biednego kutasika, to już w ogóle może być fajnie!

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z zaciekawieniem sledziłam temat.

Całe szczescie jest happy end - dokonała się przemiana i jąderka dojrzały, hurra!

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to przesyłam fotki już nieobolałych jaj i sterczącego kutaska bo jutro z rana nowa zabawa.

post-13866-0-54942400-1429464687_thumb.jpg

post-13866-0-54966200-1429464704_thumb.jpg

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niczym maszt! Tylko flagę wywiesić. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekaw jestem jaka zabawa? Hmm w majtka? Kapitan w sumie juz stoi i nawet kulki do armaty ma;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

w sumie masz rację hehe, a w zasadzie to nie wiem co tez moja Pani wymyśli ale z tego co się domyślam to będzie ostra tresura, jeszcze nie wiem czy przede mną będzie kochanek czy nie ale rano wszystko się okaże.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...