Skocz do zawartości
questions

świntuszenie mojej dziewczyny

Rekomendowane odpowiedzi

hej

piszę bo vhyba jako facet muszę rozwiązać sprawę mojej dziewczyny.

od pewnego czasu kiedy się kochamy on świntuszy dopowiadając, że chciała by possać mnie i kolegę..., ostanio przy kawie weszliśmy na temat trójkkąta z innym facetem, widać że ta wizja strasznie ją kręci. młody ook 23 lat z brzuchem takim jak mój... ja mam 28 lat. nie wiem czy mam kontynuować i zrobić jej nepodziankę czy poprostu dalej ostro samemu ją bzykać. wiem, że lubi jak ją dominuję i rzeczywiście ją kręci kiedy jest skrępowana i gwałcona. jest jeszcze jedna strona sprawy..., moje podejście do innego faceta, który miał by "nas" zadowolić". jako zadeklarowany heteryk muszę przyznać, że kręcą mnie duże penisy. sam nie wiem czy jej się spodoba fakt, że chętnie sam bym podotykał kutasa koleg, który wkroczy w nasze życie erotyczne.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie sprobujesz to sie nie dowiesz. A jesli tylko ona mialaby ochote to moze warto?:) witaj na pokladzie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja jej chce dac przyjemnosc i wziac ja z kolega w ostre tany. tylko ni wiem jak to ustalic i jak zwerbowac mlodego wysportowanego z duzym

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak wiekszosc rogaczy tutaj. Na forumie wygrzebiesz rozne rzeczy to sie wiele dowiesz:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...