Skocz do zawartości
superseler

Pozdrowienia z Warszawy

Rekomendowane odpowiedzi

Pozdrawiam Wszystkich Serdecznie,

Jestem żonatym facetem z Warszawy. Interesuje mnie tematyka cuckold, jestem oczywiście rogaczem. Niestety nie wynika to ze stylu życia, ale z osobliwego splotu okoliczności ;). Formalnie nie jesteśmy z żona w związku cukold, ale może z czasem .. Kto wie.

Maciek

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj Maćku,

a opowiesz coś więcej na ten temat:

Interesuje mnie tematyka cuckold, jestem oczywiście rogaczem. Niestety nie wynika to ze stylu życia, ale z osobliwego splotu okoliczności .

?

Życzę udanej zabawy. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście że opowiem, ale obawiam się że moja historia nie będzie w żaden sposób się wyróżniała na tle innych opowiedzianych na tym forum. Oboje z żoną jesteśmy w okolicach 40-stki. Moja żona jest atrakcyjną kobietą zwracającą na siebie uwagę. Kilka lat temu zauważyłem że myślenie o mojej żonie z innym mężczyzną daje mi wielkiego kopa. Na początku byłem tym faktem speszony, ale zacząłem wspominać żonie o tym jak fajnie byłoby spotkać się na sex w trójkącie. Iza była tym zmieszana, nie wiedziała ja zareagować na moje sugestie. Krępowała się mówić o tym, szokowało ją taka sugestia. Ja nie byłem natrętny, ale widziałem że żona zaczęła za mną żartować na temat zdrady. Czułem wtedy podniecenie, zmieszanie, ale tez zazdrość.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...