Skocz do zawartości
Cuckoldplace

uc zabawy rogaczy i uleglych

Rekomendowane odpowiedzi

Czy macie jakieś zabawy dla rogaczy w pojedynkę?

Co można zrobić w pojedynkę prócz zmarszczenia pingwina z historią pod powiekami? Nie masz HW, to się o nią postaraj, lub przynajmniej coś wirtualnie jakąś zabawę sobie tutaj nakręć. Dział ogłoszeń jest, Panie do rozmowy są, to i pewnie się znajdzie nie jedna która znajdzie przyjemność w wirtualnej tresurze. No chyba nie będziesz sam sobie rozkazywał i wyobrażał sobie że ktoś to rozkazuje, bo to już wirtualizacja do drugiej potęgi.
  • Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet jeśli przeczyta, to co? Nagle rzuci się na Ciebie i bacikiem tyłek zleje? ;)

Daj ogłoszenie - wtedy sprawa będzie jasna dla potencjalnych Domin. :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja suczka jest osobą trans więc na codzień jest taką samą osobą jak w łóżku.

Wszyscy znajomi wiedzą że mam faceta, jestem z tego dumna.

Moja suczka jest typową babą i w domu nic nie potrafi zrobić, w przeciwieństwie do mojego faceta który naprawi to i tamto a później dostaje w zamian to co lubi najbardziej.

Do łóżka ubiera się tak jak na dwóch pierwszych fotkach a na c odzień tak jak na 3 zdjeciu

On: Skoro do łóżka, tak ja napisałaś, ubiera się według zdjęć - to czy robicie coś razem? Czy zawsze jest bierna?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

On : Bardziej mnie ciekawi co jest między Wami gdy nie ma kochanków. Czy jest jakaś czułość? Wspominasz, że Marta ubiera się specjalnie do łóżka. Czy to zawsze jest po Twoim powrocie? Czy też macie swoje chwilę? 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja wolę lać po tyłku jak używam jednocześnie jego penisa

wtedy tak bosko stęka i drży (tudzież rży ;) ) co potęguje moją rozkosz

podnieca mnie bardzo (w kazdej sytuacji nie tylko w podczas praktyk bdsm...mam tak od zawsze, zanim jeszcze dowiedziałam sie co to bdsm) że seks daje władzę nad mężczyzną

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

właśnie zastanawiające jest to, że seks daje Wam taką władzę nad nami! Trwa często tylko chwile a my wasi słudzy, rogacze, kochankowi robimy wszystko co każecie często nie zdając sobie z tego sprawy! Niektórym cwaniaczkom wydaje sie, że są maczo, że "zrywają towar" a nic by z tego nie było gdyby nie odpowiednie zachowanie Was drogie Panie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja suczka jest osobą trans więc na codzień jest taką samą osobą jak w łóżku.

Do łóżka ubiera się tak jak na dwóch pierwszych fotkach a na c odzień tak jak na 3 zdjeciu

Bardzo ciekawe.

Czy ona jest hetero czy homo, a może bi...? 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...