Skocz do zawartości
Duszek neuro

Cucquean - czyli odwrotny cuckold

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek Cloud

Ot i znalazła się odpowiedź na moje fantazje :). Widzę, że to może jednak działać w drugą stronę. Neuro i jak? Udało się Ci ją namówić żebyś ją zdradził pod jej pilnym nadzorem?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A u nas Ela sama doszła do wniosku, że sama obdarzona wolnością seksualną, nie będzie dłużna. Ona chce być jednocześnie hotwife i cuckquean. O ile kochanków wybrałem jej ja, tak samo ona szuka obecnie kochanki dla mnie - wiem tylko tyle, że ma to być młódka "przy kości" - tak sobie to Ela wymyśliła. Ela, jak możecie się dowiedzieć z naszych wpisów, jest bi i marzy jej się czyszczenie mojej kochanki po tym jak w niej skończę...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A u nas w końcu udało się doprowadzić szczęśliwie do finału sprawę znalezienia dla mnie stałej kochanki takiej jak chciała Ela - młodszej, puszystej, no i biseksualnej - jak pisaliśmy już kiedyś, chodziło o to, że Ela ma życzenie przeprowadzania czyszczenia pani po tym jak w niej skończę... Wklejamy kilka zdjęć z naszego "czerwonego pokoiku"...

Pozdrawiamy

post-15575-0-83599200-1492061399_thumb.jpg

post-15575-0-99524100-1492061403_thumb.jpg

post-15575-0-86400300-1492061408_thumb.jpg

post-15575-0-84602700-1492061413_thumb.jpg

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A u nas w końcu udało się doprowadzić szczęśliwie do finału sprawę znalezienia dla mnie stałej kochanki takiej jak chciała Ela - młodszej, puszystej, no i biseksualnej - jak pisaliśmy już kiedyś, chodziło o to, że Ela ma życzenie przeprowadzania czyszczenia pani po tym jak w niej skończę... Wklejamy kilka zdjęć z naszego "czerwonego pokoiku"...

Pozdrawiamy

Gratulacje.

Zajebista przygoda, szczególnie że nie jest łatwo znaleźć kobietę która zgodzi się na zabawę z parą do tego jeszcze o takich super kształtach.

Mógłbyś opisać coś więcej.

Dokumentacja zdjęciowa zajebista a jak Wasze odczucia ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W wolnej chwili wrzucimy coś chyba w formie opowiadanka - niech Ela znów coś napisze - ostatnio świetne jej wyszło.

Pozdrawiamy

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Super. Gratulacje. W sumie moja też ostatnio napomniała że chce mojego penisa wkładać do innej szparki

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Super. Gratulacje. W sumie moja też ostatnio napomniała że chce mojego penisa wkładać do innej szparki :-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...