Skocz do zawartości
Zouza

Łyżka dziegciu, czyli co nas wku...rza ;) w naszych partnerach

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie czasami denerwuje u mojego codzienna ochota na sex.

I że chrapie, wiem czepiam się większość chrapie.

Ale nie podczas sex!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie czasami denerwuje u mojego codzienna ochota na sex.

I że chrapie, wiem czepiam się większość chrapie.

Ale nie podczas sex!

hahaha bierzesz go na śpiocha?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja faceta nie mam, i mam święty spokój :D Ot co :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ach, jeszcze coś, co z jednej strony mi się podoba, a z drugiej czasem szalenie wkurza. Mój Man zawsze pomaga rodzinie i znajomym. Za to akurat mu chwała. Ale wkurwia mnie, gdy rzuca wszystko, wszystkie plany w pizdu, bo już, natychmiast musi jechać w czymś pomóc. ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wraz z postępującym moim wiekiem ;) irytuje mnie coraz mniej.

Może się przyzwyczaiłam, a może odkryłam, że istnieją sprawy bardziej irytujące niż drobne wady, a może już mi się nie chce zwracać uwagi na drobiazgi :)

Tylko kurwa chrapanie mnie bardzo irytuje :bomb:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oj fakt, chrapanie jest mega irytujące! Tak bym chciała się przytulić, miło zasnąć, a tu wprost do ucha startuje mi "odrzutowiec", ech...

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Najbardziej wkurzające ? Chyba to , że moja Pani jak do czegoś nie ma przekonania to nie powie nie , tylko jakoś tak się złoży , coś zginie , o czymś zapomni i jak zwykle zrobi po swojemu :->

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...