Skocz do zawartości
Zouza

Łyżka dziegciu, czyli co nas wku...rza ;) w naszych partnerach

Rekomendowane odpowiedzi

Tak ładnie potrafimy pisać o zaletach naszych partnerów. I naprawdę uważam to za urocze i rozczulające. Ale przecież żyjemy z drugim człowiekiem, a nie chłopcem/dziewczęciem z plakatu - zawsze uśmiechniętym/ą. ;)

Potraficie i - przede wszystkim - odważycie się napisać o tym co Was irytuje, a może czasem wręcz do szału doprowadza? :P 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U partnerek przelotnych to nieodpowiedzialność

A czym się objawia?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W nieodpowiedzialności za dane słowo. Chociażby umawianie się na konkretną godzinę a potem odmawianie spotkania pod pozorekm śmierci chomika.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Temat dotyczył życiowych partnerów/mężów/żon

Ale przecież żyjemy z drugim człowiekiem, a nie chłopcem/dziewczęciem z plakatu - zawsze uśmiechniętym/ą.

niemniej dziękuję za odpowiedź. :)

Żeby jednak temat nie przerodził się w narzekanie na potencjalne "randki" cuckoldowe (ogierów, hotki), czego już całkiem sporo na forum, doprecyzowałam powyżej. :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co mnie drazni i doprawdza do furi to brak konskwencji u mojej zony  :growgr:  od malych spraw do tych wazniejszych i kilka mniejszych spraw  tez by pewnie sie znalazlo ale kto jest idealny  :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie wkurza i irytuje że chce się Jej bzykać częściej niż mnie, no i jeszcze lody których by chciała kilka dziennie :list:

Nimfomanka jedna :facepalm:

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kriss, pomocników musisz znaleźć. ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie wkurza ze moja zonka nie chce z innym... taa a jak puszcze jej filmik z DP to cieknie jak z kranu..... i fantazje tez wiem ze ma a jak przyjdzie co do czego to nie chce. Zrozumiec kobiete.... a przeciez chce dla niej rozkoszy....

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

On: Fajny temat :) W mojej drugiej połowie irytuje mnie kilka rzeczy.

Oglądamy dużo filmów. Jako, że nasze gusta pokrywają się w 90 % to robimy to w zasadzie zawsze razem. Niestety... moje kochanie lubi sobie czasem przysnąć. Co w zasadzie nie jest żadnym problemem, prawda? Przecież każdy może być zmęczonym... Tylko, że Ona za każdym razem gdy pytam "Śpisz?" to odpowiada "Wcale nie śpię", "Co tam?" lub szybko otwiera nagle na maxa oczy udając, że to co się dzieje nie ma miejsca. Dlaczego mnie to irytuje? Bo nie potrafi się po prostu odpowiedzieć : "Tak, zasnęłam" :)

Inna sprawa. Brak poczucia czasu. Najprościej będzie opisać to tak :)

Kochanie idę na 5 minut do Anki - mówi żona do męża - tylko nie zapomnij mieszać bigosu co pół godziny

Ostania rzecz. Według niej powinienem czytać jej myśli. Dosłownie. Moja luba przyjmuje obecnie żelazo w tabletkach (nie istotne czemu). Poprosiła mnie bym przyniósł jej tabletkę. Cytuję "Czy możesz mi przynieść moją tabletkę żelaza z kuchni?". Jak trudne może być wykonanie tego zadania? Banał... Idę patrzę, jest opakowanie. Czytam dla pewności. Biorę tabletkę i z uśmiechem na twarzy przynoszę wybrance mojego serca upragnioną pigułkę. Ona patrzy i mówi "To nie to żelazo" Okazało się, że w szafce było drugie opakowanie żelaza... Innymi słowy moja żona kieruje się zasadą "To trzeba się domyśleć". Osobiście tą zasadę spaliłbym na stosie :)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...