Skocz do zawartości
dyskretnie

oczekiwanie na wezwanie

Rekomendowane odpowiedzi

Jest poniedziałkowy wieczór a ja z lekkim nerwem ale i podnieceniem czekam na wezwanie.

Jakie wezwanie? Otóż moja Pani wezwie mnie na zlizanie spermy kochanka z jej cudownego ciałka.

Nie wiem kiedy to będzie ale na 99% będzie to ten tydzień, może jutro, może pod koniec tygodnia, tego nie wiem ale będzie to na pewno.

Otrzymam smska, że zaraz zjawi się kochanek i jeżeli chce posłuchać jak moja Pani jęczy bo kochanek ją posuwa to mam rzucić wszystko i przybiec pod miejsce dawania tyłka przez moją Panią i jak będę odpowiednio szybki to zobaczę sobie kochanka jak przyjeżdża i jak zadowolony odjeżdża i będę mógł słuchać jak moja Pani cudnie jęczy pozwalając kochankowi na wszystko co zechce.

A jak kochanek wyjdzie to będę mógł nacieszyć się pięknym widokiem ospermionego ciałka mojej Pani, będę mógł zlizać z Pani jego spermę i sobie zwalić konia.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No gratuluję, tylko co tu chcesz poddać pod dyskusję?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

hmm... w zasadzie to nie wiem, tak sobie myślę co inni sądzą na ten temat? Co uważają, co myślą wiedząc, że kochanek będzie posuwał ich Panią za kilka godzin, może kilka dni i jak do tego podchodzą? Czy są zdenerwowani? Czy są podnieceni? A może nic nie wiedzą i dowiadują się po fakcie? Czy jest ktoś w podobnej jak ja sytuacji, że wie o tym że się to zdarzy ale nie wie kiedy i dowie się w ostatniej chwili.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy jest ktoś w podobnej jak ja sytuacji, że wie o tym że się to zdarzy ale nie wie kiedy i dowie się w ostatniej chwili.

Jest, jest. Znam takiego. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mogła by być z tego ciekawa historia prawdziwa .

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

i będzie prawdziwa historia tylko nie wiem kiedy bo czekam na wezwanie. Niesamowite jest to uczucie jak przychodzą mi smsy a ja nie wiem czy od Pani czy od kogoś innego i szybko nerwowo sprawdzam żeby się nie spóźnić na ucztę. Jak jest od Pani, że zamierza dać zaraz cipki kochankowi to z nerwów i podniecenia nie jestem nic w stanie zrobić.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mogła by być z tego ciekawa historia prawdziwa .

Właściwie to już jest, początek.

Zastanawiałam się, czy by nie przenieść tematu do działu historii prawdziwych...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jak uważasz ale historia dopiero będzie, no chyba że już trwa?:)

na razie nie dostałem wezwania, ale napięcie cały czas jest na najwyższym poziomie. Ja jestem w pracy, moja Pani także, piszemy sobie zwykłe smski i za każdym razem jak przychodzi sms lub mms to serce mocniej bije bo się zastanawiam czy to jakieś wezwanie czy zwykły smsek:)

o np. teraz przyszedł smsek: coś pusto po tych świętach, chyba wszyscy jeszcze wypoczywają, nie ma nikogo ciekawego, żeby chociaż poruszać mu kutaskiem

a teraz otrzymałem takiego mmska:

Jak przyjdzie jakiś fajny gościu do sklepiku to zwalę mu tak kutasa i wezwę pieska żeby zlizał spermę z rączki pani.

post-13866-0-81639300-1428395173_thumb.jpg

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...