Skocz do zawartości
Rosa22

przywiązywanie emocjonalne mężczyzn do siebie

Rekomendowane odpowiedzi

Będę wybitnie zdolną uczennicą i zastosuję Wasze pomysły. Dziękuje za wszelkie rady. Moim największym problemem jest przywiązywanie emocjonalne mężczyzn do siebie. Moja empatyczna natura chce ich otoczyć opieką, grzeszne ciało zabrać do siebie i wykorzystać z premedytacją. Bawi mnie to okrutnie i rozpala. :P

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ucz się ucz, a następnie naukę wdrażaj w praktyce :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mianowicie moim największym problemem jest przywiązywanie emocjonalne mężczyzn do siebie.

A nie odwrotnie? Emocjonalne przywiązywanie się do mężczyzn? ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mozliwe Zou ze tak tym chlopom w glowie namąci ze nie moze sie od nich uwolnic:) przynajmniej ja to tak zrozumialem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Otóż nie. Emocjonalnie przywiązana jestem do jednego, od badzo dawna. To Oni, mając swoje wybranki, potrzebują mnie. Nałogowo twierdząc, że tylko moja dusza potrafi dać im coś lepszego, niż najlepszy seks. Podnieca ich, moje delikatne smyranie po ciele i szeptanie. Czuję wówczas jak każda partia ich mięśni drży.

Może coś w tym jest, że mam dar czarowania i czerpię energię z emocjonalnego wykorzystywania płci przeciwnej...

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

tylko moja dusza potrafi dać im coś lepszego, niż najlepszy seks

Jesooo, na samych uduchowionych romantyków trafiasz? :D

No ale jaki to Twój problem, że się przywiązują? To ich problem. :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czasmi odnosze wrażenie, że zatrzymala ich siła epoki romatyzmu przerabian w murach licealnych :) Jeden okresił mnie, że jestem jak cukierek na  najwyższej gałązce świątecznego drzewka, kiedy miał pięć lat i małe szanse ,by dostać go nie robiąc bałaganu :) 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Och, strzeżcie się Panowie! ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

czerpię energię z emocjonalnego wykorzystywania płci przeciwnej..

Niektórzy takie osoby nazywają emocjonalnymi wampirami.

Osobiście izoluję się od takich ludzi, niezależnie od płci.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może coś w tym jest, że mam dar czarowania i czerpię energię z emocjonalnego wykorzystywania płci przeciwnej...

Tak... Taka pani wyjątkowa się trafiła. Swoją drogą pamiętaj,że jesteś odpowiedzialna za to co oswoiłaś. Granie na ludzkich uczuciach to bardzo niebezpieczna gra.

Rozsądku życzę.

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...