Skocz do zawartości
Xavery

Zasady

Rekomendowane odpowiedzi

Nie bzykam, gdy kobieta mnie nie zainteresuje również intelektualnie.

Nie wchodzę w układ w którym jestem traktowany przedmiotowo.

Co do kuzynek, szwagierek, zakonnic itp, nie widzę problemu.

Lubie kobiety z ogniem, diabłem w Oczach, otwarte, wilgotne, gorące, odważne...

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie boję się. Po prostu jakoś mnie odrzuca.

Zu, boisz się, że do piekła pójdziesz?? Na moje to i tak pójdziesz.

Ale wracając do meritum to ja również nie mam jakiś wielkich zasad:

- seks z koleżanką z pracy?? kiedyś dmuchałem koleżankę z pracy więc nie mówię, że nie

- mąż przyjaciółki?? W sumie to nie wykluczam ale przyjaciółka zdecydowanie bardziej by mnie interesowała

- kuzynka / ktoś z rodziny?? Z tym problemu nie mam bo wszystkie moje kuzynki są brzydkie jak noc. No może poza jedną na którą bym się skusił. W sumie szkoda, że jej tak dawno nie widziałem.

- seks z zakonnicą?? A widział ktoś kiedyś ładną zakonnicę?? Ja jeszcze nie więc odpowiedź sama się nasuwa.

Generalnie nie mam jakiś wielkich zasad. W kręgu moich zainteresowań są wszystkie sąsiadki, panie ze spożywczaka, koleżanki z pracy, ze szkoły, szwagierki, kuzynki etc. Taki jestem chuj bez zasad.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zasada nr. 1

Do łóżka idę z tym na kogo mam ochotę i jest ona odwzajemniona.

Zasada nr. 2

Nie wnikam w powody dla których się tu i teraz w tym temacie poznaliśmy.

Zasada nr 3.

Selekcja jest naturalna wśród osobowości a nie profesji. Jak iskrzy to iskrzy :) Noż dorośli jesteśmy. Wiemy co robimy!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja idę do łóżka tylko z kobietami, które mają zasady ;), jakieś, ale najważniejsze, że to są ich zasady.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No i słusznie, bo zawsze przyjemniej jak kobieta  ma  zasady niż  kwasy. :bring: 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nowe przemyślenia w starym temacie.

Szacunku do kobiety, na której mi zależy w sensie seksualnym, nie bzykałbym byle gdzie, byle jak, byle by było.

Mam na myśli zasadę - ważne by zamoczyć.

Może się starzeje, może koneseruję ;) ale chciałbym dać jej co najlepsze w najlepszy otoczeniu i klimacie.

Jakoś nie trafia do mnie (kiedyś trafiał) pomysł seksu w aucie, bo mamy chwilę, gdzies w WC miejskim, bo taka okazja itp

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może się starzeje, może koneseruję

Ale, że co? Podejrzewasz, że się konsekrujesz? No wiele się po forum spodziewałem, ale żeby tak otwarcie konsekrowane osoby się wypowiadały? Choć, z drugiej strony w temacie zasad hm... :splashface: 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale, że co? Podejrzewasz, że się konsekrujesz? No wiele się po forum spodziewałem, ale żeby tak otwarcie konsekrowane osoby się wypowiadały? Choć, z drugiej strony w temacie zasad hm... :splashface:

Lem, hihihihihihi, ślepoto :)

"Ko-ne-se-ruję" stało w oryginale :):):) Chociaż to też niecodzienne ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lem, hihihihihihi, ślepoto "Ko-ne-se-ruję" stało w oryginale :) Chociaż to też niecodzienne

Konseruję - hm... no inżynier prosty ze mnie nie wiem co znaczy "konserować" więc uznałem, że literki zabrakło ;)

AAaaaaaa... teraz dotarło - "e" mi się schowało :D

No ślepota ze mnie :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nowe przemyślenia w starym temacie.

Szacunku do kobiety, na której mi zależy w sensie seksualnym, nie bzykałbym byle gdzie, byle jak, byle by było.

Mam na myśli zasadę - ważne by zamoczyć.

Może się starzeje, może koneseruję ;) ale chciałbym dać jej co najlepsze w najlepszy otoczeniu i klimacie.

Jakoś nie trafia do mnie (kiedyś trafiał) pomysł seksu w aucie, bo mamy chwilę, gdzies w WC miejskim, bo taka okazja itp

Polubiłam, bo podoba mi się to, że chciałbyś dać to, co najlepsze. :)

Ale... czy czasem nie można dać się ponieść chwili, emocjom, nagłej i gwałtownej namiętności? Zatrzymujesz auto i tu, już, teraz. :redevil:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...