Skocz do zawartości
Xavery

Zasady

Rekomendowane odpowiedzi

No, właśnie dlatego nie mam zasad. To bardzo wygodne, a jednocześnie wymaga ode mnie stalej uwagi i uwrazliwienia na okolicę.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co nie zmienia oczywiście faktu ze zasady mam, i bardzo się z tego cieszę podobnie jak z tego ze ich się trzymam

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wchodzi w grę mąż, czy facet koleżanki

Może uzupełnię - powyższe nie dotyczy mężów/facetów, czy samych koleżanek, które poznałam właśnie dzięki cuckoldowi. :P Miałam na myśli "cywilów". ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wspominalismy tutaj w temacie o osobach duchownych w seksie.

Ja mysle, ze to tylko od tych osob zalezy czy chca czy nie uczestniczyc w seksie. Z drugiej strony to ich sprawa jest ile tej swojej duchowosci zabieraja do lozka.

Z praktyki wiem , ze mozna ten zakres oddzielic i kazdemu poswiecic sie w 100%. Nie koniecznie trzeba mieszac jedno z drugim.

Kiedys mialem bardzo dobra dluga znajomosc z byla zakonnica. Z zakonu wystapila jeszcze wczesniej zanim sie poznalismy.

Podczas naszej znajomosci jej przeszlosc nie byla zadna przeszkoda w naszych zasadach i kontaktach. Bylo normalnie.

Dlatego mysle, ze zycie czasami weryfikuje nasze uprzedzenia.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zakonnicę bym dmuchnął gdyby była ładna. Nie obchodzą mnie wszelkie kapłańskie święcenia, śluby czystości and other shit, ponieważ jestem zły do szpiku kości i niewątpliwą frajdę sprawiłoby mi rżnięcie zakonnicy. Nie mam jednak na tym punkcie żadnej fobii, czy też fetyszu. Postrzegam to jedynie w kategorii challenge. Nie moja moralność, to nie ja zrywam jabłko z drzewa. Nie wiem też dlaczego tak się boicie z księdzem przespać. Lepiej jak sobie chłop zdrowo porucha, niż by miał chłopcom na plebanii siusiaka oglądać i powiększać wianuszek kościelnych skandalistów. Tym bardziej jeśli wybitny, a przede wszystkim przystojny. I jeszcze się tak słodko wzbrania. Nie jedna babina w księdzu zakochana po uszy. Nie jest też ich winą że "sorry taki mamy system" że działają wbrew naturze, co najczęściej się spotyka ze sprzeciwem samej natury i są straszne z tego awantury medialne.

Wszelkie wytyczne są tak samo trwałe jak nasze związki. Zmiana partnera= zmiana wytycznych. Rozczarowanie, załamanie= zmiana wytycznych. Euforia, zachłyśnięcie, zadurzenie= zmiana wytycznych. Po co mam wymieniać zasady, skoro się zmienią, za jakiś czas. Nie jestem ultra konserwatywnym baronem, który co niedzielę jeździ na pole golfowe, spotyka się co piątek w klubie dżentelmenów w Londynie, posiada pieska na polowania i strzelbę. Jestem niepoukładany i taki chcę być.

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem też dlaczego tak się boicie z księdzem przespać.

Nie boję się. Po prostu jakoś mnie odrzuca. Może dlatego, że jakoś nigdy mi się żaden nie podobał fizycznie i nie zaciekawił osobowością. Także nie zarzekam się, ale na dzień dzisiejszy - nie.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem też dlaczego tak się boicie z księdzem przespać.

Nie chodzi o strach. Nie i już, zasada - odnoszę oczywiście do zakonnicy.

Mam swoje przekonania, poglądy, byłoby to z nimi sprzeczne i tylko tyle.

Po co mam wymieniać zasady, skoro się zmienią, za jakiś czas.

A kto Ci każe, kto Ci narzuca ?

Nikt :)

Ty ich nie masz lub nie chcesz eksponować, ja mam i chcę  :)

Pięknie się różnimy :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ty ich nie masz lub nie chcesz eksponować, ja mam i chcę :) Pięknie się różnimy

Nawet bliźnięta się różnią od siebie, a co dopiero my. Zasady mam jak każdy, podałem też jasne powody, kiedy się wszystko zmienia. Lata mijają a te wszystkie zasady, stają się mniej święte a bardziej neutralne. Ślub, polityka, rozwód, zakonnica, mięso wieprzowe są na tej samej płaszczyźnie. Wyżej jest tylko orgazm, który trwa krótką chwilę.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lata mijają a te wszystkie zasady, stają się mniej święte a bardziej neutralne. Ślub, polityka, rozwód, zakonnica, mięso wieprzowe są na tej samej płaszczyźnie. Wyżej jest tylko orgazm, który trwa krótką chwilę.

Ta sentencja powinna gdzies na gorze koronowac nasze Forum :poklon: .

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niepełnosprawność

Tego też bym nie był w stanie przeskoczyć

Oczywiście można zastanawiać się nad stopniem niepełnosprawności...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...