Skocz do zawartości
parazbydgoszczy

Czy miałaś kontakt seksualny z inną kobietą? [Pytanie do kobiet]

Rekomendowane odpowiedzi

Tak w ogole to miala byc ankieta ale sie nie zalaczyla :( Przez kontakt seksualny rozumiem obcowanie plciowe i mam tutaj na mysli relacje kobieta - kobieta.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, jako jeszce licealistka, chyba z ciekawości doprowadziłam po raz pierwszy do takiego zblizenia. Później w trakcie studiów dosyć często odnajdowałam w tych kontaktach rozkosz. Jako dojrzała kobieta niestety tylko raz miałam tę przyjemnośc i to nie nie będąc same:)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Stosunek płciowy, stosunek seksualny, kontakt seksualny (łac. coituscopulatiokopulacja) – zbliżenie dwóch osobników w celuprokreacyjnym lub dla osiągnięcia przyjemności, podczas którego prącie w stanie wzwodu wprowadzane jest do pochwy. Stosunek płciowy prowadzi zazwyczaj do zaplemnienia, umożliwiając zapłodnienie[1]. W odniesieniu do ludzi stosowane są również określenia: współżycie płciowe i współżycie seksualne.

Mam nadzieję że podana definicja paryazbydgoszczy będzie różniła się od mojej

Ale ja jak to mówił Cartman z South park - jestem lesbijką (Człowiek który kocha Kobiety)

Kontakt,  to chyba nie tylko stosunek ;) Więc jeszcze trzeba by uzupełnić tą definicję choć:

Inna czynność seksualna – zachowanie seksualne niebędące obcowanie płciowym.

Inną czynnością seksualną jest przykładowo:

• kontakt cielesny o charakterze seksualnym niebędący obcowaniem płciowym (dotykanie ciała w celach seksualnych)
  • masturbacja
  • każda czynność o charakterze seksualnym (także bez kontaktu cielesnego), która zmierza do uzyskania pobudzenia seksualnego lub zaspokojenia potrzeby seksualnej przez osobę wykonującą tę czynność lub aranżującą jej wykonanie.

No, to co autorka miała na myśli ;) ?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Stosunek płciowy, stosunek seksualny, kontakt seksualny (łac. coituscopulatiokopulacja) – zbliżenie dwóch osobników w celuprokreacyjnym lub dla osiągnięcia przyjemności, podczas którego prącie w stanie wzwodu wprowadzane jest do pochwy. Stosunek płciowy prowadzi zazwyczaj do zaplemnienia, umożliwiając zapłodnienie[1]. W odniesieniu do ludzi stosowane są również określenia: współżycie płciowe i współżycie seksualne.

Mam nadzieję że podana definicja paryazbydgoszczy będzie różniła się od mojej

Ale ja jak to mówił Cartman z South park - jestem lesbijką (Człowiek który kocha Kobiety)

Dzięki za  definicje Switch

okazuje sie, że nie znałam tego słowa.

I nie, żadna kobieta nie wkładała mi swojego penisa

Kontakt, to chyba nie tylko stosunek ;) Więc jeszcze trzeba by uzupełnić tą definicję choć: Inna czynność seksualna – zachowanie seksualne niebędące obcowanie płciowym. Inną czynnością seksualną jest przykładowo: kontakt cielesny o charakterze seksualnym niebędący obcowaniem płciowym (dotykanie ciała w celach seksualnych) masturbacja każda czynność o charakterze seksualnym (także bez kontaktu cielesnego), która zmierza do uzyskania pobudzenia seksualnego lub zaspokojenia potrzeby seksualnej przez osobę wykonującą tę czynność lub aranżującą jej wykonanie.

mężu, dziękuję za mój rozwój intelektualny :*

tak, podejmowałam inną czynność seksualną.

Czynności seksualne z kobietami bardzo mnie stresowały... o ile z mężczyznami wiadomo o co chodzi:) to gdy bawiłam się z kobietą byłam mniej pewna siebie. Byłam przekonania, że jej wymagania co do mojej urody będą wyższe, też obawiałam się że nie będę tak dobra jak ona by chciała,  że coś jej się nie spodoba.

Jakoś wydaje mi się, że kobiety jako partnerki są bardziej wymagające. Super usłyszeć komentarze pań, może rozwieją moje przekonania

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jakoś wydaje mi się, że kobiety jako partnerki są bardziej wymagające. 

Też odnoszę takie wrażenie ;)

Super usłyszeć komentarze pań, może rozwieją moje przekonania

Ja również bym chętnie poczytał komentarze pań :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niesamowite doznania kiedy kobieta oddaje sie w całości i rowńiez bardzo to lubi :)

Nie podoba mi sie wtedy ,kiedy robi to dla swojego faceta czy tez sprawdzenia jak to jest i nie potrafi sie całkowicie wyluzowac poddać chwili ;)

• Lubię 8
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z racji biseksualizmu, kontakty systematyczne :).

W różnych konfiguracjach :) i nigdy "bo facet chce" ..

Ubóstwiam czynności i stosunki z Kobietami, cenię je bardzo wysoko, mimo to, z mężczyzn nie umiałabym zrezygnować.

post-10646-0-05888100-1427987525_thumb.jpg

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za  definicje Switch

okazuje sie, że nie znałam tego słowa.

I nie, żadna kobieta nie wkładała mi swojego penisa

mężu, dziękuję za mój rozwój intelektualny :*

tak, podejmowałam inną czynność seksualną.

Czynności seksualne z kobietami bardzo mnie stresowały... o ile z mężczyznami wiadomo o co chodzi:) to gdy bawiłam się z kobietą byłam mniej pewna siebie. Byłam przekonania, że jej wymagania co do mojej urody będą wyższe, też obawiałam się że nie będę tak dobra jak ona by chciała,  że coś jej się nie spodoba.

Jakoś wydaje mi się, że kobiety jako partnerki są bardziej wymagające. Super usłyszeć komentarze pań, może rozwieją moje przekonania

Napewno w jakimś stopniu musi mi sie podobać inaczej nie zaczynała bym sie znia bawić , i wtedy nie interesuje juz mnie nic innego jak sprawić jej i sobie przyjemność :)

Nie zastanawiam sie podczas zabawy czy oby napewno spodoba sie jej moja c...ka czy tez piersi i cała inna reszta :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...