Skocz do zawartości
parazbydgoszczy

Czy miałaś kontakt seksualny z inną kobietą? [Pytanie do kobiet]

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 2.09.2015 o 16:23, Corrado napisał:

Penis w zasadzie jest podstawowym narzędziem pracy.

Ale niekoniecznie. U kobiet seks rozgrywa się w głowie. U facetów najwyraźniej też.

Oczywiście, że seks odgrywa się w głowie!

Każdy, kto uważa jw., że penis jest podstawowym narzędziem pracy, nie mógłby być moim kochankiem.

Ale to już poza tematem jest... Doświadczenia z kobietami miałam (choć o wiele mniej niż z mężczyznami), wszystkie były cudowne i ciągle mi ich za mało. Kobiety są dla mnie przeogromną podnietą, nieskończonym polem do eksploracji. W mych fantazjach występują nader często. Ah!

Lula.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Poza kolonijnym zauroczeniem w wieku chyba 11tu lat przez długi czas byłam pewna, że jestem heteroseksualna. I nagle, ok 26go roku życia przeżyłam cudowną noc z moją znajomą. Wtedy to coś mi się w głowie przestawiło. Zaczęły podniecać mnie kobiety i to na równi z mężczyznami.

Z kobietami bawię się i w towarzystwie mężczyzn i sam na sam. Wolę jednak, gdy kobieta jest tylko dla mnie, a ja dla niej. Ja i ona. Bez świadków,  gapiów itp. 

W dniu 2.04.2015 o 16:06, HotGirl napisał:

Jakoś wydaje mi się, że kobiety jako partnerki są bardziej wymagające.

Nigdy tego nie odczułam, a i ja nigdy nie miałam większych wymagań względem kobiet. 

W dniu 2.04.2015 o 17:02, Kocica2326 napisał:

Niesamowite doznania kiedy kobieta oddaje sie w całości i rowńiez bardzo to lubi :)

Nie podoba mi sie wtedy ,kiedy robi to dla swojego faceta czy tez sprawdzenia jak to jest i nie potrafi sie całkowicie wyluzowac poddać chwili ;)

W dniu 2.04.2015 o 17:38, Czerwony Kapturek napisał:

Odniosłam się do wcześniejszych słów koleżanki, kiedy kobietom zdarza się udawać biseksualizm .. dla przyjemności partnera/kochanka etc.

Ten i podobne tematy poruszyłam w wątku "Kobieta z kobietą - spełnienie czy rutyna?"

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...