Skocz do zawartości
parazbydgoszczy

Czy miałaś kontakt seksualny z inną kobietą? [Pytanie do kobiet]

Rekomendowane odpowiedzi

Drogie Panie, chyba zgadzamy się, że wymuszone w jakikolwiek sposób kontakty  nie są fajne, miłe i przyjemne. Osobiście nie dopuszczam ich w jakiejkolwiek sytuacji.

Oczywiście, zgadzam się!  Odniosłam się do wcześniejszych słów koleżanki, kiedy kobietom zdarza się udawać biseksualizm .. dla przyjemności partnera/kochanka etc.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Drogie Panie, chyba zgadzamy się, że wymuszone w jakikolwiek sposób kontakty  nie są fajne, miłe i przyjemne. Osobiście nie dopuszczam ich w jakiejkolwiek sytuacji.

Chyba że są to "wymuszone" relacje ale to zupełnie inna bajka.  

"wymuszone" w ramach gry gdzie każda ze stron godzi się na daną formę "wymuszenia" i czerpie z tego przyjemność

To ja również napisze ze nie o tak drastyczne sytuacje mi chodziło ;)

Moge tylko z własnego doświadczenia napisać , ze nie podoba mi sie sex z kobieta , ktora robi to głownie dla niego zeby zobaczył dwie kobiety kochajace sie i wtedy to juz nie jest fajny i przyjemny kontakt choć by nie wiem jak piękna i sexowna była ;)

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

i wiadomo nie od dzis , ze najwieksza przyjemnosc sprawi kobiecie druga kobieta

A tu bym polemizowała. Zazwyczaj robimy (kobiety) wszystko tak, jak same lubimy, by nam robiono. Jeśli więc trafią się kobiety o podobnych upodobaniach, to można odlecieć w kosmos. Ale jeśli dwie, które lubią kompletnie odmienne techniki - może być kompletna klapa. ;)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mieć kobietę w ramionach i być w jej ramionach to coś niesamowitego, jeżeli jest odwzajemniane w równym stopniu...

Z najpiękniejszych wspomnień związanych z seksem/byciem z kobietą  jak z przyjaciółką w klubie poszłyśmy się zabawić i przyłączyły się do nas jeszcze 4 dziewczyny. Panowie mieli piękne widoki, a ja nigdy nie czułam się tak jak wtedy..tyle rąk, ust pieszczących i dotykających....gorąco polecam :)

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

K: No własnie a jak jest u Was drogie Panie? Jakie są wasze doświadczenia w tym temacie?

Ja to chyba zawsze miałam delikatny pociąg do kobiet. Pierwsze wygłupy zaczęły się na studiach ale ponieważ nie miałam odwagi pójść na całość sama to wciągnęłam mojego faceta w trójkąta. Zabawa przednia. Potem miałam jeszcze kilka innych epizodów z różnymi kobietami - mężatkami, i nie tylko.. I powiem jedno - bardzo mi się to podoba do momentu kiedy to ja zaspokajam kobietę. Jestem w stanie zrozumieć mężczyzn, którym miękną nogi na myśl o wylizaniu jakieś soczystej cipeczki - to naprawdę ogromna frajda! Ale.. wśród tych kobiet nie było jeszcze takiej która potrafiłaby zaspokoić mnie, dlatego z pewnością nie zamieniłabym męskiego sprzętu na zgrabne nogi i jędrny biust. 

Do tych które by chciały i jeszcze nie spróbowały - bardzo polecam! :) 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja jako że miewałam sny erotyczne z kobietami postanowiłam kiedyś spróbować...

kilka razy razy całowałm sie z kobietą....i powiem ze ZERO podniecenia z tym związanego

tak ze do seksu żadnego dojść nie mogło

ale podnieca mnie patrzenie (i byc moze robienie by podniecało) na kobiety dominowane a wręcz torturowane

mawiam ze mam skłonności sadystyczne względem kobiet (znów- tak mi się wydaje)...

względem mężczyzn nie mam takowych ;)

kobiecie brak podstawowego narzędzia mej rozkoszy- penisa

uwielbiam męskość, siłę (nie mylić z dominacją, bo z macho to pójdę na noże ;) )

kobiety dla mnie psychicznie są kompletnie nie z mojej bajki...

kocham męski konkret...a baby są takie rozmemłane :P

i takie kizianki mizianki...nuuuuda

ale może nie trafiłam po prostu na odpowiednią.... ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Miałam okazję bawić się z kobietami  dwa razy.

Pierwszy- niezapomniany , cudowny z piękną dziewczyną.... tarzałyśmy się po łóżku i było bardzo przyjemnie :)

Drugi- dziewczyna chciała mnie zdominować w łóżu i tu pojawił konflikt interesów :pala:

Koleżanka skończyła z opuchniętą wargą , a  ja z siniakiem na brodzie :D

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja jako że miewałam sny erotyczne z kobietami postanowiłam kiedyś spróbować...

kilka razy razy całowałm sie z kobietą....i powiem ze ZERO podniecenia z tym związanego

tak ze do seksu żadnego dojść nie mogło

ale podnieca mnie patrzenie (i byc moze robienie by podniecało) na kobiety dominowane a wręcz torturowane

mawiam ze mam skłonności sadystyczne względem kobiet (znów- tak mi się wydaje)...

względem mężczyzn nie mam takowych ;)

kobiecie brak podstawowego narzędzia mej rozkoszy- penisa

uwielbiam męskość, siłę (nie mylić z dominacją, bo z macho to pójdę na noże ;) )

kobiety dla mnie psychicznie są kompletnie nie z mojej bajki...

kocham męski konkret...a baby są takie rozmemłane :P

i takie kizianki mizianki...nuuuuda

ale może nie trafiłam po prostu na odpowiednią.... ;)

A jeśli mogę zapytać - A nie myślałaś o spróbowaniu takiego sexu z kobietą podczas spotkania z parą (lub w większym gronie)? Takie kizianie to całkiem niezły sposób na rozkręcenie ciekawej imprezy ;). Drugi plus, że jak się nie spodoba to można wskoczyć na upragnionego penisa i zapomnieć o kobiecie. No i przy takim układzie chyba jeszcze łatwiej o zabawy BD względem tej drugiej. 

No ja jak pisałam mam z tego ogromna przyjemność. Jeszcze za "dzieciaka" ot spontanicznie podczas imprezy kończyliśmy w łóżku we trójkę gdzie na kobiecie mojego kumpla pokazywałam mu jak kobieta lubi być pieszczona :) Śmiesznie było :P Sex z facetem jest niezastąpiony i nie wymieniłabym go absolutnie. Ale tez przy podnieceniu jakie odczuwam podczas zbliżenia nie pozwoliłabym sobie na śmiechy i "chichy", z kobietą jakoś łatwiej ;P zwłaszcza, że wszystkie te kobiety po prostu mi się podobały i czułam do nich jakąś mięte. Nigdy nie byłam "Zdobyta" bądź namówiona do igraszek przez inną kobietę. To ja byłam tą wykręconą. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

fakt , ze pociagaja mnie kobiety odkrylam wczesniej , niz mial miejsce moj pierwszy raz z mezczyzna

Mam podobne doświadczenia :)

Moje pierwsze fizyczne zbliżenia miałam przyjemność dzielić z koleżanką. Z nią zaczęłam odkrywać magiczny ogród rozkoszy ziemskich ;)

Kontakt się niestety urwał, każda z nas poszła w inną stronę.

Został mi jednak po niej niesamowity pociąg do kobiet :)

Kiedyś udało nam się zapoznać fajną parę. Dziewczyna była przepiękna. Długonoga blondynka o idealnej figurze i... cudownym smaku :)

Do tej pory lekko wzdycham na samą myśl o tym, jak delikatna była jej skóra, jaki piękny miała zapach... 

Niestety, mimo tego, że bardzo pragnę ciała innej kobiety, oprócz tych dwóch epizodów nie miałam przyjemności rozsmakować się z w innej...

Mam cichą nadzieję, że niedługo się to zmieni ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety, mimo tego, że bardzo pragnę ciała innej kobiety, oprócz tych dwóch epizodów nie miałam przyjemności rozsmakować się z w innej...

Mam cichą nadzieję, że niedługo się to zmieni ;)

A co stoi na przeszkodzie? :) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...