Skocz do zawartości
Turbo

Hotwife ponad wszystko?

Rekomendowane odpowiedzi

Czytałam uważnie, Zou. Zanim zaczeliscie się odwoływać ad personam zostało zadane pytanie. Tendencyjne, bo ktoś odnosił się do bliskiej sytuacji, wciąż jednak było to pytanie.

Pytanie o to, czy fakt "uczestniczenia " w zdradzie ma znaczenie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No kurwa.. Z Kongo?

a Emiraty? :)

Wiecie pewnie co to żart dla rozluźnienia atmosfery. Przyda się szczególnie tym co najpierw dają lajki a potem zabierają? Teraz będzie dyskusja o tym kto jakie zadał pytanie, kto jest winien, kto pierwszy rzucił kamień.

Interesujące.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I właśnie o to chodzi, Red. Kwestia kontekstu ma znaczenie.

Bo jakby ktoś zapytał, czy jestem/jesteś dziwką? I do tego jako kontekst - "bo oboje z żoną uważamy, że każda, która się pieprzy w facetem innym niż mąż/stały partner jest dziwką". No dobra, nadal to pozostaje pytaniem, ale czy neutralnym, nieoceniającym? ;)

Przyda się szczególnie tym co najpierw dają lajki a potem zabierają?

No jeśli wypowiedź zmieniona, a z czymś się nie zgadzasz, to wydaje mi się całkiem naturalne. 

Pytanie o to, czy fakt "uczestniczenia " w zdradzie ma znaczenie.

No niezupełnie, czy sam fakt "uczestniczenia". ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No jeśli wypowiedź zmieniona, a z czymś się nie zgadzasz, to wydaje mi się całkiem naturalne.

Nie mówię o Tobie i mówię o un-lajkach w postach niezmienionych. Zresztą, srał pies, koneksje. Albo się ktoś z kimś lubi albo się kurwa nie lubi.

Bo jakby ktoś zapytał, czy jestem/jesteś dziwką? I do tego jako kontekst - "bo oboje z żoną uważamy, że każda, która się pieprzy w facetem innym niż mąż/stały partner jest dziwką".

Zdziwiłbym się gdybyś dalej rozmawiała z takim "państwem" co takie o Tobie mają zdanie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja tego tak nie odebrałam, chociaż osobiście mam centralnie w dupie sytuację moralno -towarzyską.. Poważnie. Nie miałam poczucia, że ocena dotyczy właśnie mnie.

Wiecie pewnie co to żart dla rozluźnienia atmosfery. Przyda się szczególnie tym co najpierw dają lajki a potem zabierają? Teraz będzie dyskusja o tym kto jakie zadał pytanie, kto jest winien, kto pierwszy rzucił kamień.

Interesujące.

A kto zabiera lajki? ???

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A kto zabiera lajki? ???

Ty.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie miałam poczucia, że ocena dotyczy właśnie mnie.

Ja też nie bardzo takowe miałam. Znasz mnie i chyba wiesz, że takie "cóś" mi kalafiorem wisi :D

Ale mam w sobie jakąś taką empatię, że wyobrażam sobie, że co wrażliwszym osobom może być zwyczajnie przykro.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Piszę z telefonu, Sem, jak zapewne widzisz. Widzisz tez zapewne, że odswiezam stronę co 3 minuty. to NIE JEST zabieranie lajkow, tylko fakap systemu.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie znam się, ale się wypowiem: w nosie mam czy kochanek jest żonaty, a jeśli tak to również nie interesuje mnie czy ślubna wie czy też nie wie. Dobrze wiemy, że zazwyczaj nie wie. I tak ma zostać. Dla naszego wspólnego świętego spokoju.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiecie pewnie co to żart dla rozluźnienia atmosfery.

Interesujące.

Proszę Państwa, co za wątek! Co za emocje! Tej wyrafinowanej ironii bez asysty uśmieszku udało sie przebić przez gęstą linię obrony powagi! Szkoda, że Państwo tego nie widzą! :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...